Emanuel Iuhas | Urban Style Journey

Monday

17

December 2012

27

COMMENTS

2 ani de blogging .

Written by , Posted in Uncategorized

Cu multă mândrie anunţ că azi Modă şi ceva mai mult împlineşte 2 ani.

2 ani de vise împlinite, de multe reuşite şi încă plin de ambiţii.

Am început acest blog pentru a-mi umple timpul şi a ajuns să fie parte indispensabilă din viaţa mea…

Scriam fix acum doi ani că…

“tema majoră a acestui blog va fi MODA în cât mai multe ipostaze ale ei: pe catwalk , tendinţe , pe stradă , în vitrine , în reviste , în cărţi ş.a.m.d. Termenul modă aşa cum este el prezent în Dicţionarul Explicativ al Limbii Române defineşte un “Obicei, deprindere colectivă, specifică la un moment dat unui mediu social; gust, preferință generalizată la un moment dat pentru un anumit fel de a se îmbrăca” şi “Ansamblu de preferințe sau deprinderi care predomină temporar într-un mediu social (fel de a se îmbrăca, de a se comporta, de a se exprima etc.” 

Pe lângă modă voi vorbi şi despre VISUAL MERCHANDISING – “ştiinţa” pe care se bazează marii retaileri pentru a vinde marfa (de la pateuri , cosmetice la haine , electronice şi altele) însă mă voi axa mult pe partea de Visual Merchandising în retail-ul cu haine si accesorii deoarece cu asta mă ocup.

O altă ramură a modei sau mai bine zis a artei pe care vreau să o mai prezint pe acest blog este cea legată de decorarea de vitrine sau WINDOW DRESSING .

Sper să iasă ceva frumos care să placă şi să fie util cât mai multor persoane…”

Mă bucur că până acum mi-am atins obiectivele şi că am reuşit să-mi fidelizez un public oricât de mic sau mare ar fi, care mă citeşte şi e alături de mine.
De asemenea am învăţat foarte multe de la Sigina, Stella, Ioana şi nu numai, cărora le mulţumesc şi le felicit pentru tot.

Cu această ocazie, buna mea prietenă Diana Flore mi-a creat acest logo, inspirată fiind de faptul că mai tot timpul port batistă de buzunar. E un logo manly, modern şi foarte original.

Vă mulţumesc din suflet pentru toată susţinerea şi sper că şi pe viitor voi fi pe placul vostru.

Era să uit, surpriza cu care m-a aşteptat iubita mea, la miezul nopţii…

Pentru inspiraţie, dăruire şi curaj…
Pentru… Modă şi ceva mai mult.
Happy Fashionistic Anniversary!!!

 

Comments

comments

27 Comments

  1. Bri
  2. Anonymous
  3. Brigita Bagoși
  4. Dragos Liss
  5. Anonymous
  6. Andra