Emanuel Iuhas | Urban Style Journey

Thursday

17

December 2015

20

COMMENTS

Cheers for Five!

Written by , Posted in Looks, Uncategorized

3

Azi sunt sarbatoritul zilei. Nu, nu este ziua mea de nastere si nici macar vreo onomastica. Azi aniversez 5 ani de cand am scris prima mea postare in online si incepeam aceasta aventura numita blog.

Au fost 5 ani de provocari, in care am fost la inaltime sau mai putin sus, prezent sau absent, coerent sau aberant, dar intotdeauna fidel convingerilor mele si dorintei de a inspira si alti barbati in ceea ce priveste stilul. A fost inca de la bun inceput despre moda si ceva mai mult . Va mai amintiti ca asa intitulasem atunci blogul? Evolutia si dorinta creeari unui brand personal m-a facut aproape 3 ani mai tarziu sa apelez la domeniul  emanueliuhas.com si sa-mi gasesc drept motto  “Urban Style Journey”. Desi nu e foarte asemanator cu cel de inceput, USJ avea sa devina mai sonor si mai descriptiv pentru ceea ce ajunsesem ca barbat: un gentleman care in calatoria lui urbana incearca sa inspire prin stilul sau vestimentar.

Am mai spus in cateva interviuri cum a inceput toata nebunia cu blogging-ul, insa pentru aceea dintre voi care nu stiu, permiteti-mi sa va mentionez si acest aspect. Desi citeam carti despre moda, ma documentam constant despre tendinte, eram pasionat de cum sa combin hainele in tinute cat mai stylish, nu m-am gandit niciodata sa astern undeva ideile sau cunostintele acumulate. Ideea deschiderii unui blog a venit de la scumpa mea sotie (pe atunci doar iubita) care studia fenomenul online la facultate si care a crezut in potentialul meu ca entitate inspirationala in online.

Astfel ca, primul MULTUMESC trebuie sa i-l ofer EI pentru idee, tot sprijunul acordat de-alungul acestor 5 ani si pentru ca imi suporta toate nazurile de div , ocazionale,  pe care le fac din exces de zel.

Un al doilea “multumesc” e pentru voi, aceia care m-ati urmarit, citit, intrebat si comentat. Voi, care m-ati inspirat sa cresc, sa evoluez si sa ma dezvolt odata cu blogul.

Tot un loc de cinste in lista cu multumiri o au si ceilalti colegi din blogosfera romaneasca (cu precadere colege caci nu prea au existat bloguri scrise de barbati acum 5 ani) care m-au oferit sfaturi la inceput, pe parcurs s-au mai recent, colegi de la care am invatat ca toti avem locul nostru sub soare si ca daca aducem content de calitate, vom castiga si cititori fideli.

Nu in ultimul rand trebuie sa fiu recunoscator fotografilor,  brandurilor si agentiilor care au crezut in blogul si imaginea mea, alegand astfel sa dezvolte proiecte pe emanueliuhas.com .

Va multumesc tuturor pentru ca exist si sper sa reusim sa scriem/citim impreuna si postarea aniversara a 10, 15 si , de ce nu, 50 de ani de blog. 😀

4 52 6 7

Iar acum, pentru a sarbatori cum trebuie si pentru a va multumi ca sunteti aici, va provoc la concurs.

Pun la bataie 5 premii pentru cea mai inspirata urare aniversara:

1 Carte “Barbatul si moda” semnata de Adina Nanu si Ovidiu Buta

1 sticla de Metaxa 12 stele

1 pereche de butoni DON

1 ac de cravata DON

1 aranjament Floria pentru sarbatori.

Ce trebuie sa faceti?

E simplu: like si share ACESTEI FOTOGRAFII si un comentariu la acest articol in care sa scrii  5 dorinte/vise pe care doresti sa ti le implinesti urmatorii 5 ani.

Concursul se incheie pe 21.12.2015 , ora 23:59 .

Voi anunta castigatorul in postarea din 22.12.2015.

Succes!

concurs_5ani_blog

IL PASSO shoes, C&A troussers & shirt, ZARA blazer

© Alex Matei

Comments

comments

20 Comments

 1. Ionela Corciu
 2. elena
 3. Hermina
 4. GEORGETA POPOVICI
 5. Carmen
 6. Catalin Popovici
 7. Catalina Paun
 8. Harabagiu Elena
 9. Bleotu Macrina
 10. Doina Ana Butman
 11. Narcis-Gabriel Murgulet
 12. niculescu marius cristian
 13. Gavriloi Adina
 14. Gheorghe Maria Corina
 15. Pana Nicolae
 16. Denisa Ivascu
 17. Emanuel Iuhas