Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, class 'AGPressGraph\manipulator' does not have a method 'httpsCanonicalURL' in /home2/emanueliuhas/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 287

Emanuel Iuhas | Urban Style Journey

Tuesday

27

December 2016

0

COMMENTS

6.0 (part 2)

Written by , Posted in Looks

fb_ab1a2033

Asa cum va povesteam in prima parte a seriei 6.0 , pentru  a celebra cei 6 ani de blogging am calatorit la Cluj pentru un super shooting marca Fabian Tatomirescu Creative Media.

Cei de la Bujole au fost primii care mi-au deschis usile ca unui bun prieten si m-au facut sa ma simt ca acasa. Am savurat pe tot parcursul sedintei foto un latte-macchiato cu cafea de origine unica si m-am lasat fascinat de povestea acestui loc unic.

Spatiul deschis si prietenos te face sa te simti ca in sufrageria unei persoane dragi, iar simturile iti sunt bucurate de acorduri de muzica franceza si nuantele de turcoaz alese pentru amenajarea spatiului cladirii de la 1900.

Pentru aceasta ocazie am ales sa ma “asortez” cu locatia si am optat pentru o jacheta vintage D&G , o pereche de pantaloni cu talie inalta si o esarfa legata nonsalant in jurul gatului precum un artist. De altfel toata tinuta a fost un manifest artistic intr-o locatie extrem de artsy.

Va invit sa treceti pragul acestui superb local din centrul Clujului si sigur veti ramane fascinati! 😉

fb_ab1a2040

fb_ab1a2021 fb_ab1a2030

fb_ab1a2014

D&G jacket, C&A basic tee, H&M silk scarf, ZARA trousers

© Fabian Tatomirescu @ BUJOLE

Comments

comments