Emanuel Iuhas | Urban Style Journey

Tuesday

7

June 2016

0

COMMENTS

Bunatati din 5 in 10

Written by , Posted in Uncategorized

Andra Ilias Bunatati din 5 in 10-4Azi schimbam putin registrul blogului pentru a va povesti despre Andra Ilias.

O cunosc pe Andra de mai bine de 4 ani, de la diverse evenimente si happening-uri la care am participat. A fost pe rand stilist, editor de moda, blogger iar acum s-a avantat intr-o super aventura: aceea de Youtuber. Proiectul a inceput de la o gluma inocenta, insa Andra a luat lucrurile foarte in serios si a lansat recent Bunatati din 5 in 10.

Este un proiect nascut de la necesitatea de a gati ceva rapid si usor, iar seria de clipuri se adresează pofticiosilor mereu pe fuga, celor care stiu sa gateasca, dar nu au timp, celor care nu stiu sa gateasca si s-au saturat de sandvisul cu cascaval si sunca, si tuturor celor care vor să aiba alternative rapide pentru mese gustoase. Andra a reunit retete care se pot prepara in 5, maximum 10 minute (de aici si numele) si care pot fi realizate in orice bucatarie, oricat de slab dotata – asa cum sunt cele de la birou. Retetele sunt fie preluari din bucatăria internationala, adaptate tipicului seriei, fie retete la care a ajuns cand se juca cu ingredientele in bucatarie.

Toate retetele se gasesc pe canalul de Youtube, in sectiunea Bunatati din 5′ in 10′, la care va invit sa va abonati pentru a primi in fiecare saptamana noile retete la cald. Le gasiti si pe pagina de facebook cu acelasi nume.  Daca va place ce face Andra, va invit sa o urmariti si pe Instagram ( @hypnoticfoodie )  unde toate preparatele seriei vor aparea sub hashtagul #BunatatiDin5in10 . Andra va roaga sa-l folositi si voi cand reproduceti retetele ei pentru a vedea cum au iesit. 😉

Va doresc vizionare placuta si… spor! Ma pun pe gatit. 😀

Andra Ilias bunatati din 5 in 10-2 Andra Ilias Bunatati din 5 in 10-5

© Catalin Muntean

Comments

comments