Emanuel Iuhas | Urban Style Journey

Friday

27

January 2017

0

COMMENTS

PANDORA Spring/Summer 2017

Written by , Posted in Events, Trends

Lansarea Colectiilor Primavara/Vara 2017 ale brandului de bijuterii PANDORA este, probabil, unul dintre cele mai asteptate evenimente ale acestei ierni.

Evenimentul a avut loc la Gargantua Kiseleff, intr-o atmosfera speciala cu un decor spectaculos si un catering rafinat.

Cei peste 130 de invitati au descoperit noile bijuterii create de designerii PANDORA, precum si conceptul DO PANDORA. Bijuteriile stralucitoare si rafinate marca inconfundabila PANDORA reflecta stralucirea si stilul fiecarei femei, permitandu-le sa exprime intregii lumi ce cred si ce simt. In aceasta lume noua si in continua schimbare, PANDORA pune accentul pe arta si maiestria bijutierilor, pe inalta calitate si pe responsabilitatea sociala.

PANDORA le sustine pe femei sa fie sincere cu ele insele, cu dorintele si visurile lor, si sa exprime cine sunt ele cu adevarat si care sunt lucrurile in care cred cu tarie. Integritatea si onestitatea sunt mai valoroase decst aurul si mai durabile decat diamantele. Si acestea sunt valorile dupa care PANDORA se ghideaza intotdeauna, incepand cu materialele de cea mai inalta calitate, obtinute din surse de incredere, etice, inclusiv pietre prietenoase cu mediul si aur si argint reciclate.  Intrucat protejarea planetei si a resurselor sale pentru generatiile viitoare este la fel de importanta pentru PANDORA, cum e si creearea si realizarea unor bijuterii atent mestelugite, finisate manual, care vor rezista in timp.

DESPRE PANDORA

Cunoscuta in toata lumea pentru bijuteriile sale de inalta calitate, finisate manual, disponibile la preturi accesibile, PANDORA creeaza, fabrica si comercializeaza bijuterii moderne din materiale veritabile. Inspirandu-le pe femei sa-si accepte personalitatea si sa-si exprime stilul propriu, bijuteriile fermecatoare si feminine de la PANDORA cuprind momentele de neuitat ale vietii. Creatiile unice si atent finisate de la PANDORA combina mestesugul vechi de secole cu tehnologia moderna si sunt distribuite in mai mult de 80 de tari, de pe sase continente, prin aproximativ 9.800 de puncte de vanzare, incluzand peste 1.300 de magazine-concept.

Fondata in 1982 si avand sediul in Copenhaga, Danemarca, PANDORA este listata public la bursa NASDAQ OMX din Copenhaga. Pentru mai multe informatii, va rugam sa accesati www.pandoragroup.net sau gasiti-va inspiratia pe www.pandora.net.

Comments

comments