Emanuel Iuhas | Urban Style Journey

Friday

17

March 2017

0

COMMENTS

Aqua Celestia by Maison Francis Kurkdjian

Written by , Posted in Events

A trecut aproape o luna de la ultimul eveniment Beautik si am fost extrem de incantati sa redescoperim surprizele pe care cei de la parfumeria noastra preferata le-au pregatit.

Si de aceasta data am purces la eveniment impreuna cu #doamnaIUHAS recent intoarsa dintr-o delegatie, cu un look total nou si usor de nerecunoscut. 😀 Evenimentul sustinut la NUBA, a adus in prim plan cel mai recent parfum al casei frantuzesti Maison Francis Kurkdjian – Aqua Celestia – despre care a povestit insusi creatorul sau Francis Kurkdjian.

Pentru ultima sa creatie, acesta exploreaza un nou teritoriu si introduce o noua dimensiune senzoriala. Aceasta noua creatie se alatura Aqua Universalis si Aqua Vitae, doua piese esentiale create in 2009, respectiv 2013. Acest trio de parfumuri reprezinta interpretarea lui Francis Kurkdjian a diverselor fatete ale prospetimii apei, element vital al vietii pe Pamant. Aqua Celestia transpune legatura perfecta intre albastrul cerului si cel al marii, inspirand o cale spre linistea absoluta a prospetimii fructate. O prospetime cereasca colorata cu lime din Mexic, menta proaspata si coacaze negre de Burgundia, imblanzita de generozitatea florilor de mimoza de Provence si a notelor de mosc.

A fost o seara reusita, cu oameni faini si voie buna. Daca va intrebati unde puteti gasi parfumurile Maison Francis Kurkdjian, acestea se gasesc in exclusivitate in Romania in magazinele Beautik Haute Parfumerie si online pe www.beautik.ro .

Comments

comments