Emanuel Iuhas | Urban Style Journey

Wednesday

23

August 2017

0

COMMENTS

Against beliefs

Written by , Posted in Looks

Cam asa as rezuma articolul de luni, extrem de citit (VA MULTUMESC) dar si extrem de “agitat” in privinta feedback-urilor primite. (Multumesc si mai mult)

Desigur ca a fost impotriva puterii de intelegere a multora dintre voi si sunt recunoscator tuturor celor care m-au contactat sa imi ceara si mai multe detalii, sa-mi atraga atentia asupara sanatatii mele sau pur si simplu sa ma felicite. Va promit ca voi da si mai multe detalii intr-un articol viitor.

Revenind la poze si la acest domn Iuhas in cea mai buna forma a lui de pana acum: sunt realizate sambata pe frumoasele strazi ale Bucurestilor si pentru ca m-am simtit super incantat de acceptul lui Tiberiu , am creat o tinuta all black in care am mizat pe detalii. Si nu au fost putine. Incepand de la pensele pantalonilor, betelia acestora, cureaua cu accesoriu si pana la inel sau borseta-plic – toate au fost mixate avand vesnica mea sursa de inspiratie: pozele de streetstyle din timpul Fashion Week-urilor. 🙂

Asadar, sper sa va inspire si sa va convingeti ca orice tinuta (chiar si una all-black) accesorizata corespunzator poate fi un statement!

C&A t-shirt, CLOCKHOUSE by C&A belt,sunglasses and shoes, COS trousers, SIX ring, ZARA map

© Tiberiu Rahau

Comments

comments