Emanuel Iuhas | Urban Style Journey

Thursday

19

October 2017

0

COMMENTS

Q&A about how I got fit

Written by , Posted in Healthy Lifestyle

Pentru ca din ce in ce mai multa lume intreaba despre transformarea avuta dupa ce am urmat programul de colaborare la distanta a lui Dani Grigore, m-am decis sa strang cele mai frecvente intrebari primite si sa le raspund aici, pe blog.

Asadar, va las mai jos cateva raspunsuri care sper sa clarifice orice curiozitate. Daca totusi am mai omis vreo intrebare, nu ezitati sa imi lasati un comentariu, mesaj, mail etc! 😀

Am inteles ca ai avut un antrenor personal la distanta. El cu ce te-a ajutat?

Dani Grigore m-a ajutat cu tot ce inseamna consultanta, identificare si intelegere obiective, plan de antrenamente (video pentru fiecare antrenament) si plan de nutritie. Nu in ultimul rand cu partea de motivatie si suport 24/7 pentru orice intrebari, nelamuriri sau “probleme” am fi avut.

Ai tinut si vreo cura/dieta pentru a ajunge la acest rezultat sau ai fost doar la sala?

Asa cum am spus, am avut un plan alimentar bine definit de catre Dani, extrem de diversificat, restrictiv doar in ceea ce priveste zaharul, indulcitorii, fainoasele si alcoolul.

Mergi zilnic la sala?

Nu. Merg 1 zi da, una pauza. Am invatat tot de la Dani ca e nevoie de rapaos astfel incat corpul sa se refaca. Plus ca daca faci ce trebuie la sala, a doua zi nu ai cum sa dai randament. 😉

Te-ai infometat?

Nu. Mancam si mananc din 3 in 3 ore, iar planul de nutritie customizat de Dani e conceput pentru a-i oferi organismului ce ii trebuie, cand ii trebuie.

Ce mananci?

Cum ziceam: no sugar, no alchool, no “fainoase” . In rest cam orice: legume, fructe, lactate, branzeturi, oua, carne. La discretie, mai ales acum in perioada de crestere a masei musculare.

Nu te-ai simtit slabit/fara vlaga?

E una dintre intebarile care m-au “iritat” cel mai mult. Sunt o fire super activa. Am fost asa chiar si inainte de a face aceasta schimbare si, Slava Domnului (si lui Dani), nu s-a schimbat asta acum. Sunt plin de energie: ma trezesc la 5:30 in ziele cu antrenament, merg la sala la ora 7:00 (sau mai devreme) , apoi birou 9 ore si pe seara obisnuiesc sa bifez cel putin 2-3 iesiri/evenimente pe saptamana. 😀

Esti sanatos?

Am mentionat si in precedentul articol al rubricii “Healthy Lifestyle” (sau intr-un status pe Facebook?) ca ma simt genial si ca inclusiv analizele mi-au iesit foarte bine: am scazut nivelul de colesterol, am scazut nivelul de grasime din organism, am intinerit 12 ani metabolici etc. Deci, DA!

Ce presupune ca si costuri?

Nu o sa mint sa va spun ca e ieftin si ca e usor. Dar nici complicat nu e. Odata ce ai aderat la noul mod de alimentatie si consum, ai senzatia ca si vizitele tale la magazin/supermarket sunt mai costisitoare. Insa nu e in totalitate adevarat. Incepi sa cumperi sustenabil, produse naturale si nu faci risipa la nimic. Deci esti mai castigat pe termen mediu>lung.

Fee-ul pentru Dani e undeva intre 450 si 600 de lei/luna (in functie de obiectivul tau, modul tau de viata, istoric medical, istoric sportiv etc.) si include planul de antrenamente pentru 32 de zile, planul alimentar pentru 32 de zile si consilierea si indrumarea 24/7 via toate canalele de comunicare posibile.

Sper ca am mai “elucidat” din misterul creat in jurul transformarii mele, iar daca mai sunteti curiosi de alte topic-uri, stiti unde ma gasiti!

Pe Dani Grigore il gasiti pe Facebook www.facebook.com/danigrigorecoach , Instagram www.instagram.com/danigrigore , website www.danigrigore.ro sau in Constanta la o binecunoscuta sala de fitness. 😉

Comments

comments