Emanuel Iuhas | Urban Style Journey

Saturday

1

February 2014

11

COMMENTS

A pink situation

Written by , Posted in Looks

_DSC_0004 - Copy

Nu, nu a venit Primavara. Desi cand am facut eu aceste fotografii, dadea semne ca e pe drum. Si ca sa nu ma mai lamentez ca dau la lopata in fiecare dimineata, mi-am propus sa fiu zen si sa fac o aroganta de sambata dimineata cu putin roz.

Am purtat o singura data aceasta camasa , la cununia civila de vara trecuta, si am fost placut surprins sa o regasesc in sifonier intacta, in folia de protectie, asa cum am luat-o de la curatatorie. BTW, la fel s-a intamplat si cu tinuta de mire de la petrecere. E in sifonier inca “sigilata” si nepurata de atunci…

Asadar, constat ca nu i-am oferit destula atentie (sau cel putin nu la adevarata ei valoare) si-mi propun sa  fac tinuta mai indrazneata, total opusa de cea ceremonioasa de la nunta. O imbrac si-mi amintesc instant de ce am apelat  la cei de la Zenonni pentru o camasa pe masura. Tessatura Thomas Mason, croiala si detaliile mi-au reconfirmat care au fost caracteristicile pentru care Zenonni su Misura este printre cele mai de nisa branduri de haine pe masura pentru barbati din Romania.

Am ales sa port camasa cu perechea de runnersi (pe care o stiti si de AICI) si sa fac un layering simplu, caci totusi nu era atat de cald precum as fi vrut.

_DSC_0011 - Copy _DSC_0021 - Copy_DSC_0018 - Copy _DSC_0027 - CopyZenonni Su Misura Shirt, Clockhouse cardigan, C&A Vest, Zara runners and pants.

© Magda Gheorghe.

Iar acum, cu riscul ca-mi veti spune ca m-am ingrasat (STIUUU), o poza de la cununia civila din Iulie 2013 …

487409_565562560168479_1100416063_n

CONCLUZIE: Daca investiti in tinute pentru evenimente speciale, incercati sa le alegeti in asa fel incat sa le mai puteti purta si dupa.

Comments

comments

11 Comments

  1. Andra
  2. Andi
  3. Alex
    • Emanuel Iuhas