Emanuel Iuhas | Urban Style Journey

Tuesday

10

June 2014

9

COMMENTS

A place like home

Written by , Posted in Looks, Uncategorized

_MG_8659 - Copy

Se spune ca nicaieri nu e ca acasa, asta mai ales cand esti plecat in vacanta, concediu, delegatie & co.

Ei bine, eu tocmai am descoperit locul care contrazice cu succes vechea zicala amintita mai sus, ba mai mult,  acesta ar putea inlocui fara doar si poate casa in care convietuiesc acum. Acest loc este denumit generic CLUJ Apartments.

Asa cum stiti, saptamana trecuta am petrecut mai multe zile in inima Ardealului, in orasul studentiei mele si am fost placut impresionat de avantul pe care Clujul l-a prins in ultimii ani. S-au schimbat extrem de multe lucruri, s-a dezvoltat si a devenit mult mai cosmopolit decat era cand l-am parasit acum 3 ani. E greu sa fac un bilant exact, insa lucrurile se intampla bine la Cluj, iar asta nu poate sa aduca decat aprecieri si laude.

Conceptul Cluj Apartments, spre exemplu, este din punctul meu de vedere reper pentru nisa de turism a Clujului. Mai mult decat atat, descris ca fiind un complex de apartamente de inchiriat in regim hotelier, aceste apartamente sunt o a doua casa plina de personalitate, arta si joie-vivre. Este fara nicio modestie cea mai buna alternativa a hotelurilor impersonale si reci in care se perinda nenumarate persoane si intamplari.

Asa cum o spune si titlul articolului de azi, acest apartament-studio in care am fost cazat pret de cateva zile intruneste fara ezitari toate caracteristicile unui camin.Este primitor, cozy, are o arhitectura extraordinara, e plin de viata, decorat cu gust si e suficient de fabulos pentru o familie tanara ca a nostra (si nu o spun doar eu, doamna Iuhas e total de-acord cu cele mentionate aici – am zis).

As mai putea scrie 3 articole legate de experienta locuirii in acest apartament, insa las imaginile sa va incante si sa va pofteasca la Cluj, unde lucrurile se intampla intr-un timp firesc, normal si foarte frumos.

_MG_8618 - Copy _MG_8635 - Copy_MG_8546 - Copy _MG_8554 - Copy _MG_8577 - Copy_MG_8683 - Copy_MG_8467 - Copy _MG_8471 - Copy _MG_8489 - Copy _MG_8507 - Copy _MG_8516 - Copy _MG_8709 - CopyGuess t-shirt & jeans

© Sebastian Florea  @  Garden Studio – Cluj Apartments

Comments

comments

9 Comments

    • Emanuel Iuhas
  1. Mikel
  2. Amalia
    • Emanuel Iuhas