Emanuel Iuhas | Urban Style Journey

Wednesday

13

November 2013

16

COMMENTS

About army and not only .

Written by , Posted in Looks, Uncategorized

_DSC_0046m - Copy

Nu am de gând să mă înrolez în armată. Nici pe departe. Vreau doar să vă prezint ținuta cu influențe army pe care am purtat-o zilele trecute.

 

Am profitat sâmbătă de vremea plăcută pentru a pregăti un nou episod din seria “Gentlemeni urbani” și pentru face câteva poze pentru voi.

Imprimeul camuflaj și influențele army au fost unele dintre cele mai în vogă trenduri ale lui 2013 (atât pentru Primăvară/Vară cât și pentru Toamnă/Iarnă), iar eu nu am putut trece nepăsător pe lângă ele. Sincer să fiu, am fost întotdeauna atras de aceste elemente și am privit cu admirație cum moda ne reamintește sezon după sezon că vestimentația masculină are origini bine înfipte în ținutele militare. Celebrii pantaloni cargo, imprimeul camuflaj, jachetele la două rânduri de nasturi, epoleții, acele de rever – sunt doar câteva elemente pe care bărbatul modern le-a adăugat în garderobă ca urmare a “moștenirii” lăsate de uniformele militare.

În outfitul de azi am ales să mixez cu 2 forme ale imprimeului camuflaj pe care le-am temperat cu o cămașă albă clasică, pe care am accesorizat-o la guler cu ace de rever. Este un altfel de military-look cu care puteți “rula” all-day-long , exact cum am făcut și eu .

 _DSC_0049m - Copy _DSC_0051m - Copy _DSC_0053m - Copy _DSC_0059m - Copy _DSC_0062m - Copy _DSC_0067m - Copy

Cămașă și jachetă – C&A, Jeans, pantofi și geantă – Zara.

© Magda Gheorghe.

Comments

comments

16 Comments

  1. Dan
  2. Anonymous
  3. Anonymous