Emanuel Iuhas | Urban Style Journey

Monday

16

June 2014

8

COMMENTS

Written by , Posted in Looks, Uncategorized

Iuhas PAG0

After last night este povestea gentlemanului urban care, dupa o petrecere lunga si prea multe pahare de whiskey ajunge extenuat acasa si reuseste sa adoarma in cada.  Este despre mine, despre tine si despre oricine a avut parte de un maraton de golit pahare in life.

Nu pledez pentru bautul in exces, sa ne intelegem. Doar afirm aproape sigur ca ni s-a intamplat tuturor macar o data in viata sa pierdem controlul si sa bem peste masura. E o senzatie euforica pana la un punct, iar linia dintre starea de bine si cea de foarte rau este extrem de fina.

Desigur, mie cel putin nu mi se intampla asta frecvent si nici atunci cand se intampla nu e ceva premeditat. De cele mai multe ori starile de ebrietate imi sunt provocate de lipsa corespunzatoare de alimentatie dinaintea consumarii de alcool, oboseala acuta sau mixul nefericit dintre bauturi. Ei bine, eu am aflat pe pielea mea niste tipsuri care ajuta sa nu ai stari de rau when it comes to over drinking si le las mai jos, poate va inspira.

Asadar, scurt ghid de consum responsabil de alcool (care functioneaza in cazul meu) :

– Mananca bine inainte de petrecerile care au potentialul de a te transforma intr-un iubitor exacerbat de sticle cu tarie. Carnea de vita sau cea de porc, bogata in proteine alaturata unei garnituri de orez sau cartofi fierti este genul de cina recomandata. Evita sosurile si compozitiile cremoase, dar si legumele precum ceapa, usturoiul.

– Intotdeauna alege sa bei un singur tip de alcool, nu amesteca bauturile intre ele decat daca esti vreun savant chimist care cunoaste tot tabelul periodic al elementelor si care stie toate reactiile chimice posibile.

– Fa miscare, mai bea si apa chioara si iesi la aer curat. Aerul ajuta la oxigenarea sangelui si totodata ajuta la reducerea cantitatii de alcool din el.

– Daca totusi simti ca se invarte tot Universul si doar tu stai in loc, fa un dus rece inainte de a te pune la somn. Ajuta!

Cu remediile pentru mahmureala revin in alta zi.  😛

Iuhas PAG1 Iuhas PAG2 Iuhas PAG3

Custom made HULBER Shirt, Il Passo shoes, C&A suit, Bowtique bowtie

© Sebastian Florea  @  White Apartment 

* Consumul excesiv de alcool dauneaza grav sanatatii.

Comments

comments

8 Comments

  1. Mihai
  2. Jane
  3. Dan
  4. Raileanu Alex
  5. Andu