Emanuel Iuhas | Urban Style Journey

Tuesday

4

June 2013

8

COMMENTS

All Hollow Summer Issue.

Written by , Posted in alex abagiu, all hollow, barna nemethi, luminita gheorghiu, ovidiu buta, reviste de moda contemporana, reviste de moda romania

All Hollow este una dintre publicaţiile care a depăşit deja barierele ţării şi care m-a făcut să fiu mândru că sunt român atunci când în iarna, pe aeroportul din Dusseldorf, am zărit în braţele unei nemţoaice numărul de iarnă cu Alexandrina pe copertă.
Trebuie să recunosc că am pariat pe All Hollow încă de la numărul pilot şi eram convins că va fi  o voce auzită în peisajul modei autohtone. Participarea mea la making off-ul coperţii mi-a demonstrat inca o data (dacă mai era nevoie) că aceasta e superlativul în ceea ce priveşte print-ul de fashion şi poate fioricând comparabilă cu publicaţii de acest gen din afară.
Trecând peste euforia cauzată de faptul că am luat parte la realizarea acestui pictorial (şi aici trebuie musai să-i multumesc lui Ovidiu că ne-a dat şansa şi echipei care ne-a primit cu braţele deschise) vreau să vă spun că protagonista acestui număr este DOAMNA Luminiţa Gheorghiu – celebra actriţă din “Poziţia copilului”. 
Coperta şi pictorialul spun o poveste suprarealistă, o dualitate şi o luptă – toate într-o producţie cât se poate de originală şi intensă. În spatele acestora este şi un scurt metraj filmat în acelaşi timp cu şedinţa foto despre care veţi putea citi zilele următoare, fiind proiectat în cadrul festivalului de film de la Cluj…
Nu pot să vă spun mai multe, dar vă invit să luaţi parte la evenimentul de lansare al AllHollow #4 vineri, la Cluj, în cadrul TIFF şi vă asigur că nu veţi regreta. 

Comments

comments

8 Comments

  1. Anonymous
  2. Ma numesc Bucuresti