Emanuel Iuhas | Urban Style Journey

Tuesday

11

December 2012

8

COMMENTS

BeYou Shop și produsele Made In RO.

Written by , Posted in be you roamania, be you shop romania, blog de moda, blogger de moda, magzine online de haine

Azi, în ciuda faptului că în București a nins și-a viscolit, am avut o zi foarte frumoasă. Cei de la BeYou Shop mi-au făcut o surpriză extrem de plăcută când la telefon m-au anunțat că au pregătit un cadou pentru mine care nu știe unde să ajungă.  :))  Da… e o problemă cu adresa de livrare atunci când fac și cumpărături online. Nu sunt din București și nici nu am “flotantul” făcut pe adresa la care locuiesc. Într-un final am reușit să mă întâlnesc cu curierul și să întâmpin surpriza.
Când am desfăcut cutia, am dat peste minunăția asta de pardesiu. M-am bucurat și mai mult când l-am probat și am constatat că îmi vine perfect. 
Despre BeYou Shop trebuie să știți că e un brand 100% românesc care produce și comercializează produse doar în România. Îî cunosc încă din studenție pe vremea când cumpăram produse pentru că erau la un preț super-accesibil și calitatea mult peste medie. Îmi plac pentru că au modele foarte actuale, iar în shop-ul online  se gășeste orice , atât pentru bărbați cât și pentru femei. De la pulovere și bluze până la jachete, pardesie și rochii.
Ador pardesiul primit datorită faptului că este la două rânduri de nasturi, este suficient de gros ca să-mi ofere comfort termic dar și pentru ca este foarte versatil. Sa nu mai spun despre atenția pe care cei de la BeYou Shop au arătat-o în detalii – spre exemplu materialul și culoarea aleasă pentru căptușeala realizează contrastul perfect, un mic detaliu care face diferența.
Aaa… Era să uit! Dacă dați like paginii de Facebook BeYou Shop până pe 17 Decembrie și urmați 2 pași simpli, puteți câștiga un voucher de 250 de lei pentru a face cumpărături online în magazinul BeYouShop.ro . Detalii AICI!
Cum vi se pare cadoul pe care l-am primit? Dar produsele BeYou Shop, la prima vedere?
Staţi pe-aproape căci urmează ţinute inspiraţionale cu acest pardesiu.

Comments

comments

8 Comments

  1. Anonymous