Emanuel Iuhas | Urban Style Journey

Tuesday

29

September 2020

0

COMMENTS

Bianca Nutu x MOOGU

Written by , Posted in Trends

Written in the Stars este denumirea colectiei capsula BIANCA NUTU x MOOGU si cuprinde bijuterii din aur cu simboluri astrale acompaniate de astrograme personalizate .

In debutul toamnei 2020, MOOGU dezvaluie o noua colectie-capsula de bijuterii, guvernata de simbolul astrului ceresc datator de speranta, Soarele, realizata in colaborare cu Bianca Nutu, astrolog si specialist in citirea Eu-ului. Motivul solar nu este intamplator ales drept punct central al colectiei “Written in the Stars”, fiecare bijuterie fiind acompaniata de o mini-citire personalizata a Eu-ului, menita sa ofere informatii pretioase despre domeniul predestinat reusitei si excelentei in cariera.

Design-ul cu insemnatate face parte din ADN-ul MOOGU, acesta fiind atat unul dintre principalii diferentiatori ai brandului romanesc de bijuterie fina contemporana, cat si emblema discreta a luxului autentic bazat pe iscusinta, atentie la detalii si mai ales pe capacitatea de a-i face pe oameni sa viseze. Si sa ii atraga in povesti creative unice, complexe si extrem de personale. Povesti mestesugite nu pentru a place maselor, ci pentru a putea fi duse mai departe de catre fiecare individ in parte, in maniera si in stilul propriu.

Impreuna cu Bianca Nutu, astrolog la “Neatza cu Razvan si Dani”, matinalul postului de televiziune Antena 1, Andreea Mogosanu, creative director-ul si fondatorul MOOGU, compune in sezonul toamna-iarna 2020/2021 o poveste eminamente solara, alcatuita din bijuterii cu motive celeste, care vin insotite de predictii astrale personalizate. Destinul poate fi oricand rescris, iar casa astrologica in care se regaseste Soarele indica cu precizie domeniul in care fiecare persoana are cele mai multe sanse de a straluci. Odata ce sunt cunoscute atat atuurile cat si vulnerabilitatile, norocul se afla propriile maini.

Suntem mai mult decat zodia noastra. Desi ne place (sau nu) sa ne asociem cu un semn zodiacal (care in astrologie e desemnat de pozitia soarelui in clipa in care ne-am nascut), in noi se regasesc trasaturi din fiecare zodie, doar ca acestea se manifesta diferit. Ne nastem Lei, dar putem fi mai mult Scorpioni. Asta se stabileste in functie de pozitia planetelor si de aspectele dintre ele. Pe baza astrogramei, pe fiecare bijuterie va fi gravat pe o parte Soarele (care ne ofera indicatii pretioase despre domeniul in care suntem predestinati sa stralucim in functie de casa astrologica in care se regaseste), iar pe cealalta parte constelația zodiei care ne guverneaza. Asa se explica de ce nu ne regasim in totalitate intr-un semn zodiacal.” – explica Bianca Nutu.

Dincolo de predestinarea zodiacala, Soarele este un simbol care reflecta cu fidelitate aspiratiile inalte, optimismul si puterea de a merge mai departe, in ciuda vremurilor, a societatii si a asteptarilor celor din jur. Colectia “Written in the Stars” este alcatuita din bratari si pandante din aur de 14k, atat pentru adulti, cat si pentru copii, una dintre noutatile absolute fiind bijuteriile mama-fiica, care vin insotite atat de mini citiri a Eu-ului, cat si de detalii despre lectiile pe care mama si copilul si le ofera reciproc in viata.

Asemenea bijuteriilor pe care alegem sa le purtam, citirea Eu-ului este o experienta unica si extrem de personala. Bianca Nutu si-a dezvoltat propria metoda de citire a Eu-ului, pe care o alatura in premiera universului bijuteriilor, colectia “Written in the Stars”  BIANCA NUTU x MOOGU dezvaluind fiecarui individ comoara ascunsa din interior.

Bijuteriile sunt gravate pe o fata cu simbolul Soarelui care guverneaza una dintre casele de pe astrograma, iar pe cealalta fata cu constelatia zodiacala a persoanei care o comanda. Pentru scurta citire a Eu-ului este necesar ca in momentul plasarii comenzii sa fie mentionate data si ora nasterii.

Piesele care alcatuiesc colectia-capsula “Written in the Stars” BIANCA NUTU x MOOGU sunt disponibile in showroom-ul MOOGU situat pe Str. Ion Brezoianu nr.4 si online pe www.moogustore.com.

Comments

comments