Emanuel Iuhas | Urban Style Journey

Monday

29

July 2019

0

COMMENTS

Bistro Cismigiu – The most Instagrammable bistro in Bucharest

Written by , Posted in Uncategorized

Desi inaugurat de aproape 1 an, inca nu am avut sansa sa scriu despre acest loc superb din Bucuresti asa cum se cuvine.

Ce s-antamplat si de ce o fac acum? Sa va povestesc: la inceputul saptamanii trecute am decis impreuna cu #doamnaIUHAS ca trebuie sa ne sarbatorim aniversarea de la nunta si in doi, nu doar impreuna cu familia pe care o asteptam in vizita exact in ziua de 27. Asadar din mai multe optiuni la care ne-am gandit, am ales sa rezervam o masa la pranz la Cismigiu – Bistro la Etaj cu mentiunea ca va fi un pranz aniversar de la casnicie (ne intrebasera operatorul, la telefon, cate persoane si cu ce ocazie la ei).

De ce tocmai acolo? Pentru ca e o locatie super instagrammabila amenajata de arhitectii de la PickTwo Studio intr-o maniera inspirata de emblematicul design francez al epocii, dar mai ales pentru ca mancarea si serviciile sunt la standarde ridicate. Mai fusesem la ei, atat pentru luat masa cat si in cadrul unor evenimente pe care le-au gazduit si nu m-au dezamagit. Din contra.

Cum ziceam, intotdeauna m-au suprins cei de la Cismigiu – Bistro la etaj, insa ieri am ramas fara cuvinte. Dupa ce am comandat aperitivul (unul dintre cel mai bun foie-gras servit in Bucuresti) si felul principal (amandoi am optat pentru rata), am solicitat meniul pentru desert. Desi scria in meniul printat sa intrebi ospatarul ce deserturi au, nu ma asteptam ca meniul fizic, pe o tava, cu toate explicatiile si detaliile de vigoare. Surpriza si mai mare a venit in momentul in care ne-au adus cele 2 deserturi comandate: ne personalizasera platoul-oglinda cu un mesaj pentru noi, pentru aniversarea a 6 ani de casnicie. Ni s-a parut foarte dragut din partea lor si am ramas fara cuvinte pe moment.

Gandind la rece acum, imi dau seama cat de mult conteaza ca un restaurant sa vina in intampinarea celor care ii trec pragul, sa incerce sa isi cunoasca clientela si sa incerce sa o fidelizeze in cel mai personal mod cu putinta. O astfel de actiune (referindu-ma la cea a desertului personalizat) iti transforma clientul intr-unul fidel fara sa clipesti. Ba mai mult, il face ambassador-de-brand deoarece te va recomanda oricand si oriunde pentru ca a avut o experienta de 5 stele. Ceea se s-a si intamplat in cazul familiei Iuhas. 🙂

Acestea fiind spune, va mai mentionez doar ca Cismigiu Bistro face parte din grupul SHC (STADIO – Social1 – NOR_ si este cel mai roz restaurant al grupului, cu focus pe lunch-brunch-dinner (pentru ca in perioada zilei dedicat micului-dejun deserveste exclusive clientii/oaspetii hotelului Cismigiu).

Comments

comments