Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, class 'AGPressGraph\manipulator' does not have a method 'httpsCanonicalURL' in /home2/emanueliuhas/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 287

Emanuel Iuhas | Urban Style Journey

Monday

23

April 2018

0

COMMENTS

Breakfast in bed

Written by , Posted in Inspiring setups

Hello dears,

Stiu ca in ultimul timp am postat din Craciun in Paste (la propriu). Asta nu se datoreaza faptului ca nu as mai fi facut table setup-uri, dar din comoditate, m-am multumit cu cateva Instastories.

Daca in timpul saptamanii incerc sa mananc cat mai sanatos, in weekend imi place sa ies putin din aceast decor si sa imi rasfat papilele gustative. Si cum #domnulIuhas e cea mai determinata persoana cand isi pune ceva in cap, e destul de greu sa il abat de la drumul sau.
Astfel, pentru a-l scoate din rutina sa, e nevoie de mici “artificii”. Asa a luat nastere micul dejun in pat din acest weekend.
Trebuie sa recunosc ca mi-au fost de mare folos ultimele achizitii, in speta un set complet cu tot ce ai nevoie pentru un dreamy breakfast.
Si cand ma gandesc ca totul a inceput de la cele 2 farfurioare cu text de care m-am indragostit imediat.

Pornind de la un comentariu primit pe Instagram care imi spunea ca setup-ul pare unul de vacanta, chiar daca e realizat acasa, va spun doar atat: sta in puterea noastra sa transformam o zi obisnuita intr-una memorabila. E nevoie doar de mici detalii ca acestea de mai jos.

Pe curand,
#doamnaIuhas

Meli Melo Deco table pieces, Seletti spoons, PRIMARK Home duvet cover sets

Comments

comments