Emanuel Iuhas | Urban Style Journey

Monday

11

August 2014

0

COMMENTS

Brooks Brothers Romania

Written by , Posted in Uncategorized

Brooks Brothers Monaco exterior

BROOKS BROTHERS, legendarul brand american cunoscut în întreaga lume, intră pe piața din România în septembrie 2014! Cu aceasta minunata veste m-am trezit de dimineata. Trebuie sa recunosc ca e un brand care m-a inspirat sezon dupa sezon si, desi nu am reusit sa intalnesc vreun magazin in periplul meu de shopping, sunt sigur ca ma va cuceri odata cu deschiderea magazinului.

Primul magazin Brooks Brothers din România se va deschide în Băneasa Shopping City și va fi operat in sistem de franciza de catre LT Apparel România SRL . Nu e de mirare ca au ales ca locatie avand in vedere mixul de branduri exclusiviste pe care mall-ul din Baneasa le are in portofoliu si oarecum, e o garantie a succesului pe piata locala a brandului american.

După aproape două secole de existență, Brooks Brothers are în prezent peste 500 de magazine în 17 țări din întreaga lume și acoperă linii complete atât pentru bărbați cât și pentru femei și copii. Fondat în anul 1818 în New York de către Henry Sand Brooks, Brooks Brothers a devenit unul dintre brand-urile reprezentative în moda masculină, un promotor global al stilului american, care a inovat și influențat major moda internațională. Numele mărcii a devenit sinonim pentru rafinament, calitatea incontestabilă a produselor, eleganță clasică, țesăturile și croielile deosebite, inovațiile aduse în modă și atenția acordată tuturor detaliilor. În anul 1849, Brooks Brothers a revoluționat lumea modei fiind prima companie care a lansat colecții preț-a-porter. Brooks Brothers are cea mai îndelungată istorie din Statele Unite, un mix autentic între tradiție, stil și inovație, bazat pe înțelegerea profundă a nevoilor și dorințelor unice ale diferitelor segmente de clienți.

Brooks Brothers reprezintă modelul pentru esența stilului american, iar de-a lungul timpului a avut privilegiul de a crea ținute pentru 39 dintre cei 44 de președinți americani, precum și pentru multe vedete de la Hollywood. Brandul continuă să reprezinte alegerea multor celebrități apreciate în întreaga lume.

Sa fie intr-un ceas bun!  😀

Brooks Brothers Store interior

Comments

comments