Emanuel Iuhas | Urban Style Journey

Friday

1

November 2013

0

COMMENTS

Bucharest Shopping Guide – O noua aplicatie de shopping pentru mobil.

Written by , Posted in Uncategorized

Vă prezentasem zilele trecute un teaser despre Ce e roz și ușor de purtat, iar azi vă dezvălui răspunsul .

Pe lângă toate celelalte lucruri pe care le-am menționat în articol, roz și ușor de folosit este și BUCHAREST SHOPPING GUIDE.

Într-o perioadă in care folosim telefonul mobil pentru a fi permanent la curent cu ultimele noutati, se lanseaza Bucharest Shopping, prima aplicatie mobila ce reuneste piata de shopping din Bucuresti. Cu ajutorul acesteia, utilizatorii vor avea acces constant la informatii complete despre magazine precum Burberry, Gucci, Stefanel, Sport/Couture, Distinto, Estee Lauder, My House si multe altele. Aplicatia este de acum disponibila pentru descarcare gratuita în AppStore si Google Play.

Bucharest Shopping este un instrument de comunicare si de informare, un tool care listeaza magazinele din oras impreuna cu toate coordonatele acestora, prezentand si o galerie foto dedicata. Meniul permite crearea unei liste cu magazinele preferate de utilizator, ce poate fi editata in orice moment. In functie de locatia utilizatorului, Bucharest Shopping afiseaza cele mai apropiate reprezentante si ofera informatii utile actualizate în timp real, atât despre magazine, cât si despre ultimele colectii sau promotii recente.

Cu un layout user-friendly, aplicatia este extrem de usor de folosit. Mai mult decat atat, utilizatorului nu ii sunt cerute informatii la instalare, aplicatia nu necesita un cont care sa solicite date personale. In plus, fiecare utilizator Bucharest Shopping va detine un Pink Card unic generat de aplicatie, in baza caruia se va bucura de diverse beneficii in magazinele partenere.

Comments

comments