Emanuel Iuhas | Urban Style Journey

Monday

23

November 2015

0

COMMENTS

Bucuresti Mall Fashion Show

Written by , Posted in Events, Uncategorized

BucurestiMall_AfisNu stiu ce planuri aveti pentru miercuri seara, insa pe mine sigur ma gasiti la Bucuresti Mall. De ce? Pentur ca cele mai trendy piese din colectiile toamna-iarna 2015/2016 vor defila intr-un spectacol de moda impresionant. Sore va deschide seara cu un concert, iar MC-ul Vali Barbulescu va anima atmosfera si va binedispune publicul.

Cele mai interesante piese din colectiile de toamna-iarna 2015 ale unor branduri de top vor putea fi admirate la Bucuresti Mall pe 25 noiembrie, de la ora 19.00, in cadrul unui eveniment care imbina muzica, moda si lifestyle-ul.

Directorul artistic al prezentării de moda este cunoscutul stilist Maria Andrei, care isi va pune amprenta pe tonul si stilul creatiilor alese, de la piesele vestimentare la accesorii. Alaturi de modele, vor defila pe podium, in tinute sic, vedetele Adelina Pestritu, Ilinca Vandici, Ellie White, Iuliana Luciu, Anca Serea, Gianina Ilies si Adrian Nartea.

Cateva dintre cele mai apreciate branduri de moda, printre care si Debenhams, vor aduce in lumina reflectoarelor piese vestimentare pe care clientii le pot regasi numai la București Mall, unele dintre ele facand parte din colecțiile unor designeri britanici renumiti, precum Ben de Lisi, Jasper Conran sau Julien Macdonald. Totodata, publicul va putea admira pe catwalk tinute din colectiile actuale ale singurului Tommy Hilfiger Sportswear Store din capitala, aflat in Bucuresti Mall, precum si piese din colectiile multi-brand, disponibile in magazinul Collective.

O serie de marci renumite precum Gant, Lacoste, Stefanel, Guess, Marks & Spencer, Promod, Camaïeu, LC Waikiki, Koton, Lee Cooper, Timeout, Tom Tailor, Colins, Aldo, Ecco, Otter, Bata, CCC, Il Passo vor prezenta tinute in voga pentru iarna lui 2015.

Spectacolul de la București Mall va fi transmis live pe platforma www. eva.ro și pe www.bucurestimall.com.ro, incepand cu ora 19.00.

***

București Mall este primul centru comercial modern din România. In luna septembrie 2015, a implinit 16 ani de la inaugurare.

Grupul Anchor este prezent în România din 1997, fiind unul dintre cei mai puternici jucatori de pe piata prin portofoliul sau de proiecte de retail, rezidentiale și cladiri de birouri. Anchor Grup a construit in Romania Bucuresti Mall, primul centru comercial modern la nivel local. De asemenea, grupul detine Plaza România, una dintre cele mai populare destinatii pentru cumparaturi din București, Anchor Plaza, prima cladire de birouri de clasa A integrata cu un centru comercial, si InCity Residences, ansamblu rezidential situat în centrul Capitalei. Valoarea totala a investitiilor efectuate pana in prezent se ridica la peste 350 milioane euro. Grupul continua activ dezvoltarea unor proiecte de anvergura si extinderea platformei de servicii.

Comments

comments