Emanuel Iuhas | Urban Style Journey

Wednesday

3

September 2014

2

COMMENTS

Bye bye Summer!

Written by , Posted in Looks, Uncategorized

_DSC_0010 m (2) - Copy

Acest articol este dedicat verii ce tocmai s-a incheiat. E destul de greu (cel putin pentru mine) sa accept ca a mai trecut o vara, insa sunt optimist in ceea ce priveste surprizele pe care mi le rezerva toamna.

Daca in anii precedenti I didn’t say goodbye in style verii, anul acesta mi-am promis ca nu repet greselile din trecut.

Hotarat sa fac o schimbare si in ceea ce priveste nuantele de jeans pe care le port, am trecut pe la SuperJeans.ro sa vad cee imi trage cu ochiul. Binenteles ca am gasit o pereche la care nu m-as fi gandit niciodata, dar care m-a cucerit mai ales pentru confortul pe care mi-l ofera atunci cand ii port. Sunt conici, dar nu slim fit, o nuanta de gri-patinat cu aspect vintage si talie usor inalta. M-au convins mai ales pentru ca sunt comozi si pentru ca, sincer sa fiu, nu am in garderoba aceasta croiala si culoare.

Pentru a ramane totusi in registrul varatic, am ales sa asortez jeansii JOHAN vintage cu un tricou albastru si o pereche de runnersi animal-print achizitionati de la un magazin local.

_DSC_0020 m (2) - Copy _DSC_0034 m (2) - Copy _DSC_0043 m (2) - Copy_DSC_0033 m (2) - Copy

And know: kiss-kiss, bye-bye Summer! See you next year!

_DSC_0001 m (2) - CopySuperJeans of Sweeden jeans, C&A sunglasses, New Yorker t-shirt, local market runners, Technologie Precize watch

© Magda Gheorghe

Comments

comments

2 Comments

    • Emanuel Iuhas