Emanuel Iuhas | Urban Style Journey

Friday

5

June 2015

4

COMMENTS

C&A Collection Room AW15

Written by , Posted in Events

C&A Collection Room AW15 (0)

Miercuri, pe 3 Iunie, am fost gazda evenimentului de preview a colectiei C&A Toamna/Iarna 2015. Nu mi s-a intamplat de multe ori sa scriu pe blog despre jobul meu ca PR&Event Specialist al C&A Romania, insa azi vreau sa va ofer , “in exclusivitate”, niste insight-uri legate de organizarea celui mai reusit eveniment C&A de pana acum.

Perfectionistul din mine imi spune ca se poate si mai bine, desi pana acum a fost cel mai reusit eveniment din toate punctele de vedere (care se datoareza si echipelor C&A design, comunicare, merchandising, invitatilor prezenti samd): cea mai frumoasa colectie, un setup incarcat de istorie ancorat in realitatile consumerismului modern, o atmosfera calda si placuta, animata de oameni frumosi si bucurosi.

Locatia? Sala Arcelor a Hanului Gabroveni a fost tipul “dragoste la prima vedere”. Desi nu cea maia accesibila locatie din Bucuresti, cei de la ARCUB au fost extrem de prompti, serviabili si deschisi la nebuniile noastre (si ale lui Dhaniel care a atarnat de arcade flori). Da, de flori s-a ocupat Dhaniel Nora/ Purple Flowers care a inteles perfect ceea ce i-am solicitat. Defapt nu: a fost multe peste orice asteptari sau idei pe care i le-am spus. 😀

Inca o data am incercat sa aduc aminte invitatilor istoricul de aproape 175 de ani al brandului C&A, astfel ca am instalat un panou cu cei mai importanti ani din calatoria companiei si am oferit drept giveaway o carte postala cu aceasi imagine. Apropo de giveaway: in goodie bag (pe langa mapa de presa si cartea postala) am mai oferit si un pix personalizat (pentru cartea postala dăăă 😛 ) dar si un set de 5 insigne de diferite masuri care au avut rolul de a evidentia elementele cheie ale colectiei dar si valorile brandului (floare de bumbac=sustenabilitate / textura denim / textura lana tricotata / auriu / argintiu) .

Despre colectie acum: pentru urmatorul sezon, echipa de design C&A a conceput colectii in jurul a doua teme principale: Denimul (THE DENIM) si tendintele internationale (THE STYLE). Ambele colectii au fost gandite pentru a face moda accesibila, comoda si purtabila pentru oameni obisnuiti, in fiecare zi si pentru orice ocazie, pastrand totodata raportul calitate-pret la cel mai inalt standard.

Pentru mai multe poze de la eveniment puteti rasfoi albumul foto AICI .

Va salut, weekend placut si… have fun, caci eu ma pun pe facut bagaje pentru binemeritata vacanta de vara.

Deja? Normal! De ce? Pentru ca retail. Dar despre asta, intr-o alta postare.

GREECE, here we coooommmeee!!!

C&A Collection Room AW15 (75)C&A Collection Room AW15 (16)C&A Collection Room AW15 (13) C&A Collection Room AW15 (14)C&A Collection Room AW15 (11) C&A Collection Room AW15 (12)C&A Collection Room AW15 (15)C&A Collection Room AW15 (9)C&A Collection Room AW15 (5)C&A Collection Room AW15 (7)

????????????????????????????????????

????????????????????????????????????

 

Comments

comments

4 Comments

  1. Cata
    • Emanuel Iuhas