Emanuel Iuhas | Urban Style Journey

Wednesday

25

November 2015

0

COMMENTS

C&A Holidays 2015

Written by , Posted in Trends

C&A Craciun 2015 (5)

C&A Romania a lansat in cele 33 de magazine colectia pentru sarbatori 2015. Compusa din piese de party, articole homewear dar si din articole cadou, colecțta contine absolut tot ce e necesar pentru a fi pregatiti de sarbatoare.

Linia de dama are drept highlight articolele vestimentare si accesoriile perfecte pentru a crea tinute de petrecere: rochii, jachete, pantofi statement si genți-caseta. Pe langa acestea, fularele si puloverele cu motive nordice, pijamalele din flanel si lenjeria cu ornamente pretioase sunt si ele parte importanta a colectiei pentru femei.

Pentru domni C&A a pregatit o selectie de camasi si pulovere care le vor scoate in evidenta outfiturile de sarbatoare. Pentru a-si accesoriza tinutele, colectia dedicata barbatilor abundă in cravate, papioane, fulare, curele și manusi dintr-o varietate de imprimeuri si texturi.

In departamentul dedicat copiilor se regasesc o sumedenie de piese din materiale naturale decorate cu printuri si mesaje haioase. Colectia de lenjerie si pijamale este si ea un punct de atractie deoarece este bogata în salopete, bumbac flausat si articole licentiate cu eroii Disney ai momentului.

Pentru colectia dedicata sarbatorilor 2015 C&A a lansat , in colaborare cu Lucas Film Ltd. , piese licentiate STAR WARS® atat in departamentele pentru copii, cat si in cele pentru tineret (CLOCKHOUSE) si barbati.

Articolele ambalate in cutii de cadou sunt o traditie deja pentru C&A, iar in acest sezon acestea pot fi regasite în toate magazinele din Romania, in zone centrale, special amenajate si semnalizate corespunzator. Astfel puteti gasi genti, portofele, ceasuri, bijuterii, curele, accesorii pentru genti, seturi de camasă + pulover si multe altele.

C&A Craciun 2015_fara logo (1) C&A Craciun 2015_fara logo (2) C&A Craciun 2015_fara logo (3) C&A Craciun 2015_fara logo (4) C&A Craciun 2015_fara logo (6) C&A Craciun 2015_fara logo (7) C&A Craciun 2015_fara logo (8) C&A Craciun 2015_fara logo (9)

Comments

comments