Emanuel Iuhas | Urban Style Journey

Friday

29

January 2016

0

COMMENTS

C&A Spring/Summer 2016 – The Journey

Written by , Posted in Events, Uncategorized

C&A SS16 Collection Room Bucharest_Setup (2) - Copy

Stiu ca am lipsit o buna perioada de pe blog, insa am fost absent motivat. 😀

Va amintiti ca in urma cu 2 luni va povesteam despre experienta berlineza (AICI) ? Ei bine, in momentul acela deja imi facuseram un mic scenariu in cap despre cum va arata evenimentul local care anunta lansarea colectiei C&A Primavara/Vara 2016. Asa ca, azi va spun cateva “picanterii” din backstage-ul evenimentului de preview a colectiei C&A Primavara/Vara 2016 – The Journey.

Binenteles ca nu exista grad de comparatie intre cele doua, insa pornind de la indicatiile primite acolo a trebuit sa gandesc un happening in Bucuresti care sa aduca vibe-ul de holiday, inspirat de Orient (care a fost si principala sursa de inspiratie a colectiei C&A Primavara/Vara 2016). Recunosc ca a fost destul de dificil sa gasesc intai de toate locatia care sa se potriveasca pe tema. Dupa multe vizionari, cereri de oferta si refuzuri politicoase (si nu prea) am ajuns la Annart Gallery. Cred ca fost predestinata locatia. Folosita uzual ca o galerie de arta, vila din Paris 39 incepea sa se contureze – pe masura ce o analizam – in  scena perfecta pentru evenimentul C&A Romania. Impreuna cu amicul Cristi de la Otto Advertising am gandit imaginile pe care le-am asezat strategic pe pereti astfel incat sa para ca suntem undeva in Maroc, intr-o incapere cu vedere la o curte interioara pavata in mozaic, la un skyline si la un peisaj desertic. Tot prin arta printului digital am mascat si caloriferele care nu-si aveau locul intr-un astfel de setup.

Ideea panoului cu verdeata ii apartine doamnei Iuhas, care in momentul in care i-am spus de ideea panoului cu mozaic mi-a spus ca ar fi misto sa fie “altceva” . Asa am ajuns la dragii de la Purple Flowers carora le-a suras ideea. Ba mai mult, mi-au reparat gafa si au creat la fata locului un lucru minunat (deoarece le comunicasem gresit dimensiunile). Tot ei au fost in charge cu arajamentele florale si ne-au furnizat plantele decorative pentru a transpune si mai bine feeling-ul exotico-oriental in locatie.

Meniul evenimentului a fost ales impreuna cu cei de la BucatePeRoate astfel incat sa fie o experienta senzoriala din povestea mentionata dintre care nu au lipit humusul, falafelul, celebrele curmale, ceaiurile, fructele exotice si un table setup pe masura inspirat de farfuriile din portelan atat de caracteristice Orientului.

Ce sa va mai spun? Ca in surdina s-a auzit Budha Bar cu un playlist cu muzica orientala si ca locatia a fost parfumata cu miresme de rodie si iasomie? Ca am lucrat 7 oameni, la foc continuu timp de 6 ore pentru a fi gata sa intampinam oaspetii? Aaaa… Cadoul pentru invitati a fost alcatuit dintr-un lookbook, un accesoriu de bagaj din piele, realizat din piele de catre un atelier de artizani romani + un compliment card.

Cam atat… Sper ca va place ce a iesit si sper ca cei prezenti sa se fi simtit  “in vacanta” la acest eveniment. 😛

Mai multe poze, AICI.

Weekend placut!

C&A SS16 Collection Room Bucharest_Setup (1) - CopyC&A SS16 Collection Room Bucharest_Setup (3) - CopyC&A SS16 Collection Room Bucharest_Setup (5) - CopyC&A SS16 Collection Room Bucharest_Setup (6) - CopyC&A SS16 Collection Room Bucharest_Setup (7) - CopyC&A SS16 Collection Room Bucharest_Setup (8) - CopyC&A SS16 Collection Room Bucharest_Setup (10) - CopyC&A SS16 Collection Room Bucharest_Setup (15) - CopyC&A SS16 Collection Room Bucharest_Setup (16) - CopyC&A SS16 Collection Room Bucharest_Setup (17) - CopyC&A SS16 Collection Room Bucharest_Setup (18) - CopyC&A SS16 Collection Room Bucharest_Setup (19) - Copy

????????????????????????????????????

C&A SS16 Collection Room Bucharest_Catering (1) - Copy C&A SS16 Collection Room Bucharest_Catering (2) - Copy

12604822_979178562137052_7041230095967664991_o12654242_979178648803710_5603028077419473574_nBoth of us in full outfits C&A

© Magda Gheorghe

Comments

comments