Emanuel Iuhas | Urban Style Journey

Thursday

1

November 2018

0

COMMENTS

C&A Spring/Summer 2019

Written by , Posted in Events, Trends

Acum fix o saptamana ne imbarcam pe zborul catre Lisabona pentru a participa la evenimentul C&A Primavara/Vara 2019.

Dupa Paris, Madrid, Berlin, Amsterdam, Antwerp si Dusseldorf, a venit timpul ca Lisabona sa fie orasul care gazduieste evenimentul Collection Room C&A pentru prezentarea trendurilor urmatorului sezon.

Experienta Collection Room SS19 a inceput joi dupa amiaza cu un cocktail gattering pe terasa Sky Barului TIVOLI Lisbon, unde ne-am adunat in jur de 150 de persoane din toate colturile Europei. Si de aceasta data au fost prezenti jurnalisti, stilisti, blogger si influenceri din toate tarile europene in care C&A activeaza. Dupa cateva cocktail-uri “revigorant” am fost invitati in fata hotelului pentru a fi preluati de tranportul emblematic al orasului – TukTuk-urile Environmently friendly – si a fi dusi la locatia fashion-show-ului. A fost o jumatate de ora extrem de interesanta, din toate punctele de vedere, deoarece soferul-ghid ne-a povestit pe parcursul traseului cele mai importante informatii despre istoria Lisabonei.

Ajunsi la fashion show am fost din nou placut impresionati de setup. Restaurantul KAIS de pe malul raului Tajo a fost amenajat special in tema colectiei avand la dispozitie cele 4 elemente ale naturii: apa, pamant, foc si aer.

Colectia C&A Primavara/Vara 2018 * intitulata “Noi orizonturi” (New Horizons) a fost gandita si dezvoltata de catre echipa de design C&A ca o combinatie expresiva de influente extrem de individuale. Elemenetele Western ale colectiei sunt inspirate de taramuri desertice si induc ideea de libertate, detaliile si imprimeurile Boho indeamna trairi efervescente si flamboaiante, nuantele de denim si Navy sunt inspirate de adancurile marii, iar tonurile de galben sunt reprezentatia focului in colectie. Toate aceste elemente individuale doresc sa creioneze o femeie C&A puternica in fortele proprii, increzatoare si deschisa la noi oportunitati. Sabrina Shairzay, Director de Trend la C&A Europa, a afirmat ca inspiratia suprema a colectiei a fost femeia puternica, cameleonica si asumata: “When we were putting our designs together, we pictured a strong woman — someone who assumes different roles in her day-to-day life and dares to try new things. The woman of today focuses more on individuality and uses outfits to express her personality.”

Una dintre surprizele prezentarii au fost propunerile pentru mirese – un nou capitol in care C&A vrea sa aduca articole affordable pentru orice ocazie. Seara s-a incheiat cu o cina pe masura, in locatia in care s-a desfasurat fashion show-ul, insa aventura noastra portugheza a continuat, pe cont propriu, tot weekend-ul. 😉

*Colectia va fi disponibila in magazine selectionate C&A Romania dar si online pe www.c-a.com , incepand cu a doua jumatate a lunii Februarie 2019.

© C&A

Comments

comments