Emanuel Iuhas | Urban Style Journey

Tuesday

24

January 2017

0

COMMENTS

C&A Spring/Summer 2017

Written by , Posted in Events, Trends

Peste 80 de jurnalisti, bloggeri si iubitori de moda  au descoperit saptamana trecuta colectia C&A si CLOCKHOUSE by C&A pentru Primavara/Vara 2017, iar eu am fost gazda evenimentului. 😛

Dupa cum bine stiti, de aproape 3 ani sunt “in charge” cu partea de PR si evenimente a brandului C&A in Romania, iar in acest sezon am avut parte de o noua provocare: organizarea evenimentului de preview al colectiilor C&A si CLOCKHOUSE by C&A Primavara/Vara 2017.

Identificarea locatiei nu a fost tocmai usoara, data fiind tema evenimentului: “Style Bazaar by C&A”. Era nevoie de o locatie care sa aiba un vibe oriental, dar totusi familiar si calduros. Restaurantul Sharkia Glasshouse (din incinta ParkInn by Radisson Hotel Bucharest) s-a potrivit perfect, iar pentru ca tema sa fie si mai usor identificabila am colaborat cu cei de la SOLARIS carora le-am construit standuri din paleti reciclati pentru a-si  prezenta mirodeniile pe care le au in gama.  Tot pentru ca izul de bazar sa fie unul autentic, invitatii au avut posibilitatea sa servesca fructe, nuci si alte bunatati SOLARIS, dar si sa ia la pachet. 🙂

Colectia Primavara/Vara 2017 este descrisa de forme curate, fluide dar cu un puternic accent pus pe detalii si imprimeuri. Dantela crosetata, macramé-urile si imprimeurile tip patchwork alaturate pieselor statement din denim sunt elementele cheie ale C&A pentru urmatorul sezon.

In calitatea sa de cel mai mare retailer de bumbac bio din lume* , C&A continua sa isi canalizeze eforturile pentru a mari gama de produse realizate in mod sustenabil, de aceea in colectia Primavara/Vara 2017 selectia de articole din denim realizate din materiale sustenabile si reciclate va fi si mai diversificata.

 

Sezon dupa sezon, colectiile C&A sunt rezultatul muncii unei echipe de design in-house, cu birouri de creatie in sediile companiei din Dusseldorf si Bruxelles.

Mai multe fotografii de la eveniment gasiti AICI.

C&A t-shirt & chinos, Pepe Jeans shoes (from Tezyo)

© Magda Gheorghe

Noua colectie va fi disponibila in toate magazinele C&A Romania dar si in celelalte 20 de tari europene in care compania este prezenta, incepand cu 3 Martie 2017.

Comments

comments