Emanuel Iuhas | Urban Style Journey

Wednesday

1

November 2017

0

COMMENTS

C&A Spring/Summer 2018 in Dusseldorf

Written by , Posted in Events, Trends

 

In urma cu fix o saptamana, eram in pregatiri intense cu deplasarea la Dusseldorf pentru prezentarea de moda C&A Primavara/Vara 2018.

Impreuna cu 8 jurnalisti, stilisti si bloggeri din Romania, am pornit joi dimineata in aventura nemteasca care avea sa ne duca chiar si in Polonia pentru o escala. 😛 Ne-am intalnit acolo cu alti 200 de oameni de media din Europa si in seara de 26 Octombrie paseam in setup-ul infloritor al show-ului C&A SS18. Dupa multi ani, acest tip de eveniment se intampla “acasa la C&A” si sub forma de fashion-show dupa ce multe sezoane la rand au ales variante de preview “static” in orase cheie din Europa.

Pentru urmatorul sezon, C&A a mizat pe imprimeurile florale. Fie ca vorbim despre printuri digitale, broderii sau aplicatii, florile vor fi un motiv extrem de intalnit pe articolele vestimentare C&A. Aceasta feminitate se va regasi si in detaliile de croi sau finisaj, iar materialele predominante vor fi sustenabile.

Apropo de sustenabilitate, tot de anul viitor C&A lanseaza miscarea si sloganul #WearTheChange care va avea sub umbrela sa toate produsele C&A sustenabile: articolele din Bumbac Organic, cele Cradle2Cradle, produsele din vascoza sustenabila, cele din poliester reciclat sau articolele pentru a caror producere s-a salvat apa si energie.

Se anunta deci un 2018 foarte important pentru C&A Europa, asa ca merita sa ii urmarim. Va las cu pozele, sper sa va inspire.

© C&A / Andreas Rentz – Getty Images for C&A

Comments

comments