Emanuel Iuhas | Urban Style Journey

Friday

22

August 2014

0

COMMENTS

C&A sustine initiativa Plus Size Models Romania

Written by , Posted in Uncategorized

presa_Plus_Size

C&A, retailerul de îmbrăcăminte cunoscut publicului larg mai ales pentru calitatea și diversitatea produselor, anunță colaborarea cu Plus Size Models România în organizarea castingurilor pentru descoperirea de modele Plus Size.

Proiectul are ca principal scop descoperirea de modele pentru prima agenție de manechine plus size din România. Totodată, un alt obiectiv al acestui proiect este acela de promova ideea că frumusețea nu are mărime.

Inițiatoarea Plus Size Models România este Diana Secară – modelul plus size de origine română care profesează în industria modei din Germania și care dorește să implementeze această abordare asupra modei și în România: „Am cerut sprijunul C&A România pentru acest proiect deoarece este printre puținele branduri din țară care oferă o gamă largă de produse chiar și în măsuri mari, iar noi suntem extrem de încântați că ei au acceptat.”

În perioada 26 August – 02 Septembrie, C&A împreună cu Plus Size Model România vor desfășura în 3 mari orașe din țară castinguri pentru modele plus size. Proiectul se va lansa la Cluj, pe data de 26 August in magazinul C&A din Polus Center Cluj, va continua în Timișoara pe data de 28 August (în magazinul din Iulius Mall), iar pe 2 Septembrie va ajunge la București în AFI Palace Cotroceni.

În cadrul sesiunilor de casting sunt așteptate femei care poartă minim măsura 42 și au implinit până în ziua evenimentului vârsta legală de 18 ani. Ele vor beneficia de o mini-sesiune de make-up, 3 poze de test după care vor avea ocazia să discute cu juriul despre șansele pe care le au să profeseze ca modele plus size.

Juriul va fi format din profesioniști în industria modei și va diferi pentru fiecare locație în parte. Printre jurați se numără Diana Secară (model plus size), Ramona Chis (fotograf), Gabriela Popescu (make-up artist) , Oana Vedinas (fotograf), Octavia Bak (make-up artist) Ioana Cristea (make-up artist), Oana Parache (fotograf) , Emanuel Iuhas (PR C&A România) dar și alții.

Principalul partener al evenimentului este Starbucks România.

Regulament Casting Plus Size Model

Comments

comments