Emanuel Iuhas | Urban Style Journey

Wednesday

4

September 2019

0

COMMENTS

CALAPOD Autumn/Winter 2019

Written by , Posted in Trends

In urma cu 1 an jumatate va povesteam intaia oara despre CALAPOD – un brand romanesc ce lua nastere la final de 2017 din mainile a doi oameni talentati si pasionati de menswear. Unul dintre ei chiar cititor si apropiat al blogului inca de la inceputuri.

Desi nu am reusit sa va tin la curent cu ce au facut ulterior, trebuie sa stiti ca cei de la CALAPOD au facut tot felul de lucruri faine, si-au stabilizat marca pe o piata in crestere si au incercat si zona de incaltaminte casual made-to-measure, nu doar pantofii si ghetele clasice masculine.

Azi vreau sa va prezint campania Toamna/Iarna 2019 realizata intr-o locatie cu traditie, a carei imagine este cunoscutul prezentator, actor si antreprenor Alexandru Constantin. M-am bucurat tare sa vad ca Robert si Cristian au angrenat oameni faini in proiect si ca si cei invitati au acceptat (campania trecuta a fost reprezentata de catre actorul Denis Stefan). Cum ziceam, sedinta foto (si video-ul acesta ) au fost realizate intr-o locatie extrem de frumoasa, o capodopera arhitecturala a secolului XIX: domeniul Florica al familiei Bratianu, situat in Stefanesti, jud. Arges.

Propunerile CALAPOD pentru Toamna/Iarna 2019 urmaresc traditia si mestesugul realizarii de incaltaminte, insa vin si cu un suflu modern dat de pantofii sport-casual care pot fi realizati, pe masura, in showroom-ul CALAPOD.

© CALAPOD

Model: Alexandru Constantin

Parteneri: ALIRA Vinul, Palaria Dadarlat

Locatie: Domeniul Florica (domeniul familiei Bratianu), Stefanesti, jud. Arges

Comments

comments