Emanuel Iuhas | Urban Style Journey

Thursday

5

May 2016

0

COMMENTS

Captain America: Civil War

Written by , Posted in Events

Civil_War_Final_Poster

Ieri seara ne-am incheiat ziua intr-un mod relaxant. Dupa o zi incarcata, un film parea o idee buna de a ne detensiona.

Asadar, am spus “prezent” avanpremierei „CAPTAIN AMERICA: RAZBOI CIVIL” si bine am facut. Filmul ne-a tinut captivati mai bine de 2 ore, timp in care rasetele intregii sali ne faceau sa credem ca ne aflam la o comedie savuroasa. Asta nu inseamna ca scenele de lupta lipsesc, dimpotriva, sunt prezente in marea parte a filmului, insa am ras copios datorita schimbului de replici dintre: Iron Man, Captain America, Black Widow, Vision si Winter Soldier, care apropos e interpretat de romanul Sebastian Stan. In film regasindu-se si o scena in care se vorbeste romaneste. 🙂

Sinopsis

În filmul „Captain America: Razboi Civil” de la Marvel, Steve Rogers conduce nou-formata echipa a Razbunatorilor, in eforturile lor sustinute de a proteja umanitatea. Insa dupa ce un alt incident in care sunt implicati Razbunatorii are drept rezultate daune colaterale, presiunea politica este in crestere, pentru a instaura un sistem de responsabilizare, condus de un corp guvernamental care sa supervizeze si sa coordoneze echipa. Noul status produce o fractura intre Razbunatori, care are drept rezultat impartirea in doua tabere – una condusa de Steve Rogers si de dorinta sa ca Razbunatorii sa ramana liberi pentru a apara umanitatea fara amestecul guvernului, iar cealalta condusa de Tony Stark si decizia sa surprinzătoare de a sprijini coordonarea echipei de catre guvern.

Filmul „Captain America: Civil War / Captain America: Razboi Civil” este distribuit de Forum Film Romania si va avea premiera pe 6 mai 2016, in format 3D, IMAX 3D, 4DX 3D si Dolby Atmos.

Weekendul ce urmeaza se anunta ploios, asadar, o vizita la cinema pare a fi o idee buna. Va promit ca va veti destinde si veti rade mult.

13174149_961905873925314_8723337654433692095_n

Comments

comments