Emanuel Iuhas | Urban Style Journey

Thursday

3

July 2014

10

COMMENTS

Classy businessman

Written by , Posted in Looks, Uncategorized

Tinuta 2 (8) - Copy

Daca as fi fost un businessman, cu siguranta m-as fi imbracat in astfel de tinute zilnic. Bine, aproape zilnic, caci in weekenduri nu as putea sa nu port haine lejere, casual.

Daca tot veni vorba de outfit-uri business, cred ca cel mai important element al unei astfel de tinute sunt pantofii. Trebuie sa fie clasici, expensive, dar mai ales comozi. Nu poti sa te simti in largul tau fara o astfel de pereche, cu atat mai mult cu cat se presupune ca vrei sa fii stapan pe situatie atunci cand inchei niste deal-uri.

Desigur, costumul si camasa sunt elementele pe care le expui cel mai mult intr-o astfel de abordare, de aceea e pretty-important sa stii sa ti-l alegi. Despre cum sa-ti alegi masura potrivita, lungimea corecta dar si croiala nu o sa scriu aici pentru ca au fost altii mult mai harnici in explicarea acestor detalii (cel mai relevant – Domni De Romania.ro ) , insa nu pot sa nu mentionez ca inainte de toate – textura conteaza. Eu am ales sa port in aceasta tinuta un costum din amestec de bumbac cu elastan, usor, comod si intr-o cromatica pretabila pentru tinute business caruia i-am alaturat o camasa cu imprimeu (cine a spus ca nu se pot purta camasi cu imprimeu geometric la tinute office? ) .

Cred cu tarie ca accesoriile fac diferenta, de aceea am si adaugat o pata de culoare prin aceasta batista intr-un ton aprins de portocaliu, care constrasteaza frumos nuanta de gri a costumului.

Ce sa va mai spun? Faceti afaceri cu atitudine si intotdeauna in tinuta adecvata!   B-)

Tinuta 2 (1) - CopyTinuta 2 (3) - Copy Tinuta 2 (4) - Copy Tinuta 2 (5) - CopyTinuta 2 (2) - CopyTinuta 2 (7) - Copy Tinuta 2 (10) - CopyTinuta 2 (6) - Copy

C&A Shirt & suit, IL PASSO business shoes, BOWTIQUE pocket-square, Marks&Spencer belt

© Moire Studio

Comments

comments

10 Comments

  1. Andu
  2. Carla
    • Emanuel Iuhas
  3. John
  4. Irina
    • Emanuel Iuhas