Emanuel Iuhas | Urban Style Journey

Saturday

15

October 2016

0

COMMENTS

CLOCKHOUSE by C&A Autumn/Winter 2016

Written by , Posted in Events, Trends

1

O absenta de pe blog intotdeauna trebuie motivata. Cel putin din punctul meu de vedere…

Dupa vacanta despre care v-a povestit #doamnaIUHAS aici, am avut un start foarte productiv la job. Asadar lipsa de activitate blogosferica se justifica prin faptul ca am fost hiperactiv gandind, organizand si implementand diverse proiecte pentru C&A si activarile aferente. Cel mai recent dintre proiectele realizate a fost cel pentru promovarea sub-brandului CLOCKHOUSE by C&A – cel mai fresh, fashionable si young range de produse disponibile in toate magazinele C&A. Un eveniment de PR, urmat de un concurs si o activare pentru clienti, calatoritul la (si de la) Iasi + toate daily task-urile mi-au cam ocupat majoritatea timpului liber. Insa a meritat!

Mi-a placut maxim la Iasi. Am descoperit un oras fascinant, activ, antrenant si plin de oameni frumosi. O sa ma intorc cat de curand. 😀 Evenimentul de lansare a colectiei Toamna/Iarna CLOCKHOUSE by C&A a avut loc in singurul magazin de sine statator din Europa de Est si a adunat la un loc bloggeri, jurnalisti si fani ai brandului.

Piesele must have ale sezonului sunt jachetele tip Bomber, articolele din denim si paltoanele inspirate din moda anilor 90. Cromatica propusa de catre designerii C&A porneste de la nuante pale de roz (pentru fete) si bleu (pentru baieti) si evolueaza spre tonuri inchise de gri, kaki sau bleumarin atat pentru fete cat si pentru baieti.

Mai trebuie sa stiti ca sezon dupa sezon, colectiile C&A sunt rezultatul muncii unei echipe de design in-house, cu birouri de creatie in sediile companiei din Dusseldorf si Bruxelles. Noua colectie este deja disponibila in toate magazinele C&A Romania dar si in celelalte 20 de tari europene in care compania este prezenta.

Cam atat despre ultimele mele proiecte, va invit sa descoperiti concursul de la finalul acestui articol si sa stati pe-aprope in Instagram ( @emanuliuhas ) si SnapChat (emanueliuhas). 😛

2 3 4 5 6 7 10 11 12138Full outfit CLOKHOUSE by C&A, OSTARA charm bracelet

© Magda Gheorghe

Si acum: CONCURS!!!

Viziteaza magazinul C&A din AFI Palace Cotroceni, pozeaza-te intr-o tinuta marca CLOCKHOUSE by C&A si posteaz-o pe Facebook, in mod public, folosind in descriere ” #clockhouse #clockhouse_ro #ca_romania ” si poti castiga (prin tragere la sorti) un VIP Card de 2000RON.

concurs-clockhouse-by-ca-afi-palace-cotroceni

Comments

comments