Emanuel Iuhas | Urban Style Journey

Friday

13

June 2014

2

COMMENTS

Clotier – the new IT place for online shopping

Written by , Posted in Uncategorized

FRONT Page

Am descoperit cel mai stylish si inteligent magazin online din Romania! Are o selectie foarte reusita de produse si in plus serviciul de consiliere te salveaza din orice situatie – Clotier .ro !

Clotier este un magazin online de moda care isi propune sa te inspire si sa iti completeze sifonierul cu hainele in care te simti cel mai bine. Pe www.clotier.ro, gasesti hainele care ti se potrivesc, sugestii de moda si stil si idei de tinute.

Pe clotier.ro, vei gasi atat branduri fresh, cat și branduri cu renume. Orice preferi, produsele Clotier sunt intotdeauna pe stoc – le primești rapid si te bucuri de ele cat ai spune ,,inspirație pentru sifonier”. Clotier aduce haine in stocuri mici (8-20 de produse din fiecare) – asa stii sigur ca nu te intalnesti cu o persoana imbracata la fel ca tine in urmatorul autobuz.

Daca ar fi o persoana, Clotier ar fi un prieten sau o prietena inspirata, bine organizata și un consilier super-priceput. Intotdeauna la curent cu noile tendinte, in Clotier ai incredere pentru ca nu e niciodata in pana de idei si pentru ca îți recomanda hainele in care te simți cel mai bine.

CASUALSAILORURBAN

Si pentru ca necesitatile clientului modern, preocupat mai ales de imaginea lui sunt extrem de importante pentru Clotier, acesta pune la dispozitie primul serviciul de consiliere vestimentare pe un site de shopping din Romania in care primesti raspunsul in maxim 24h de la o echipa de stilisti coordonata de catre Ovidiu Buta.

CONSILIERE

Pentru ca vrea sa-ti ofere moda care te completeaza, Clotier te invita intr-un quiz din care afli ce tricou ti se potriveste cel mai bine. Tricourile Clotier fac parte dintr-o colectie speciala, sunt disponibile in ediție limitată si sunt realizate in colaborare cu un ilustrator român – Ioana Șopov.

Daca publici rezultatul quiz-ului pe pagina personala de Facebook, ai sansa de a castiga tricoul recomandat in urma completarii quiz-ului. Exista 8 modele de tricouri (4 pentru fete si 4 pentru baieti) si se caștiga cate un tricou la 10 minute. (din cele 1.000 de tricouri disponibile pentru concurs). Aplicatia o gasesti aici: https://apps.facebook.com/clotier .

Enjoy shopping!

Comments

comments

2 Comments

  1. Mihai
  2. Bogdan