Emanuel Iuhas | Urban Style Journey

Wednesday

18

July 2012

5

COMMENTS

Cum este sa fii cursant la DallesGO…

Written by , Posted in Uncategorized

Așa cum v-am promis (si mi-ati cerut) am revenit cu articolul legat de experienta mea de cursant al universului DallesGO. Mi-am dorit atat de mult sa urmez cursul de stilism si nu regret niciun moment ca am facut acest pas.

Lansat in 2010, proiectul  a creat o comunitate de oameni interesati de tot ce inseamna arta, frumosul, creativitatea si profesionalismul. Au recrutat talente iar dupa ce au absolvit, cei mai buni au fost propulasati in lumea profesionistilor din domeniul lor.

Ceea ce este diferit la cursurile Dalles este exact ceea ce lipseste cu desarvarsire in sistemul educational romanesc: profesorii “profi”. Da! La DallesGo inveti de la cei mai buni oameni din industrie: moda – Ovidiu Buta, jurnalism- Cristina Stanciulescu, fotografie – Cornel Lazia, Interior Design – Arh. Dorin Stefan Adam si multi altii. Consider acest fapt un mare plus adus sistemului educational: inveti de la oameni cu experienta in domeniul vizat, oameni care nu-ti trancane 10 pagini de teorie ci 2 ore de experiente si idei pe care ei le-au trait/invatat si le-au pus in practica.

De altfel nici programa si modul de lucru nu este unul traditional: cursurile sunt extrem de interactive, deschise, cu implicare activa din partea noastra (a cursantilor), ti se dezvolta mult si aptitudinile practice, in definitiv E ALTCEVA!

Spre exemplu, la Cursul de Stilism si Tendinte, Ovidiu a inceput prin a ne transmite ideea acceptarii propriului eu, a propriei personalitati si siluete pentru ca aceasta sa fie baza pe care cream. Am invatat cum sa ne exprimăm prin tinutele pe care le purtam, cum sa mascam micile imperfectiuni si din contra sa scoatem in evidenta ceea ce avem mai bun, ne-a invatat cum sa purtam o piesa fara ca sa ne poarte ea pe noi, cum sa gandim critic dar proactiv (“ce ai face tu în situatia data?”), am primit o sumedenie de exercitii DO & DONTs si… multe altele.

Nu va spun mai mult, sper ca v-am făcut curiosi si sper ca veti alege intelept ceea ce vreti sa studiati pe viitor. Aveti de ales intre Stilism si Tendinte, Make-Up, Hair Styling, Fotografie, PR, Jurnalism, Design Interior, Advertising, Do It Yourself. Pentru mai multe detalii accesați .
Aa… si nu uitati: daca va inscrieti pana pe 1 August aveți 20% reducere la orice curs.

Al vostru viitor absolvent al DallesGO, Emanuel.

Comments

comments

5 Comments