Emanuel Iuhas | Urban Style Journey

Monday

5

February 2018

0

COMMENTS

Day 200 of my #HealthyLifestyle

Written by , Posted in Healthy Lifestyle

Am ajuns la ziua 200 de la momentul 0 cand, provocat de Dani Grigore, am hotarat sa schimb stilul de viata, modul de alimentare si felul in care ma antrenez.

Nu constientizez inca cum au trecut, dar recunosc ca imi place din ce in ce mai mult modul in care corpul meu se contureaza, felul in care ma simt si viata pe care o duc. De la ultima postare din aceasta rubrica, am incheiat colaborarea cu Dani, care a anuntat imediat dupa ziua 125 ca a decis pentru moment sa renunte la colaborarile la distanta si sa se dedice exclusiv constantenilor.

In ceea ce ma priveste, am continuat sa ma antrenez si sa trag din ce in ce mai tare pentru ca masa musculara sa creasca “organic” . Tot in faza “no supliments” sunt, asa ca dieta e in continuare cea mai buna arma. Evit alcoolul, zaharul si indulcitorii, dar si bauturile carbogazoase. La fel si pastele fainoase clasice si patiseria sunt inca excluse din dieta mea, dar am inceput sa introduc carbohidratii sanatosi din ce in ce mai puternic. Vreau sa continui pana in Martie in acest ritm, dupa care sa accept sfatul oferit de Dani acum 3 luni si sa incep sa iau suplimente alimentare proteice. Will see.

Poza din capul articolului a fost realizata recent de Fab Friend T , dar v-o las mai jos si pe cea initiala, de acum 200 de zile, ca sa puteti cauta diferentele.

Spor(t) in toate va doresc!

 

Comments

comments