Emanuel Iuhas | Urban Style Journey

Friday

17

December 2010

0

COMMENTS

Despre moda si ceva mai mult…

Written by , Posted in Uncategorized

Încep acest blog cu o postare care să fie preambul viitoarelor şi doresc să precizez tema şi domeniile de acoperire pe le voi dezbate.

Aşadar tema majoră a acestui blog va fi MODA în cât mai multe ipostaze ale ei: pe catwalk , tendinţe , pe stradă , în vitrine , în reviste , în cărţi ş.a.m.d. Termenul modă aşa cum este el prezent în Dicţionarul Explicativ al Limbii Române defineşte un “Obicei, deprindere colectivă, specifică la un moment dat unui mediu social; gust, preferință generalizată la un moment dat pentru un anumit fel de a se îmbrăca” şi “Ansamblu de preferințe sau deprinderi care predomină temporar într-un mediu social (fel de a se îmbrăca, de a se comporta, de a se exprima etc.”

Pe lângă modă voi vorbi şi despre VISUAL MERCHANDISING “ştiinţa” pe care se bazează marii retailer-i pentru a vinde marfa (de la pateuri , cosmetice la haine , electronice şi altele) însă mă voi axa mult pe partea de Visual Merchandising în retail-ul cu haine si accesorii deoarece cu asta mă ocup.
O altă ramură a modei sau mai bine zis a artei pe care vreau să o mai prezint pe acest blog este cea legată de decorarea de vitrine sau WINDOW DRESSING .

Sper să iasă ceva frumos care să placă şi să fie util cât mai multor persoane!   😀

Comments

comments