Emanuel Iuhas | Urban Style Journey

Tuesday

15

October 2019

0

COMMENTS

Diesel x Coca-Cola (Re)collection

Written by , Posted in Events, Trends

Saptamana trecuta “a aterizat” si in Romania colectia Diesel in colaborare cu Coca Cola intitulata (Re)collection – colectie realizata din materiale reciclate.

Cum ziceam, Coca-Cola si Diesel, si-au unit fortele in acest sezon pentru a crea The (Re)Collection: o colecție capsula edgy realizata cu maiestrie, care incorporeaza materiale reciclate. Aceasta colaborare are drept scop cresterea constientizarii asupra valorii reciclarii prin toate piesele realizate cu tesaturi din PET reciclat.

In Romania, colectia este disponibila exclusiv in Bucureşti, ȋn Diesel store Baneasa Shopping City. Colectia-capsula include articole din materiale reciclate precum PET reciclat provenit din sticle de plastic și bumbac reciclat, pentru a crea o interpretare fresh și modernă a esteticii pieselor casual Diesel, combinata cu amprenta iconica a Coca-Cola.

Colectia chiar contopeste ADN-urile Coca-Cola si DIESEL pentru a crea ceva cu adevarat special: Coca-Cola – cunoscut pentru celebrarea apropierii si incluziunii, iar DIESEL – cunoscut pentru provocarea audientei sale prin ironie, indrazneala si abilitatea de a pune in dificultate conformitatea. Ambele branduri au colaborat pentru a sarbatori doua entități unice si produsele reprezentative pe care le creeaza.

Conceptul creativ al campaniei şi execuţia au fost realizate de Publicis Italia, iar mai video-ul de campanie il puteti vedea aici > https://youtu.be/lX7J9ANhOmI .

ZARA suit, IL PASSO shoes, TOPMAN t-shirt

Comments

comments