Emanuel Iuhas | Urban Style Journey

Friday

26

April 2019

0

COMMENTS

Digital Divas 2019 will award the menswear bloggers too!

Written by , Posted in Uncategorized

Ieri seara am aflat ca am fost nominalizat la Digital Divas Awards 2019 in categoria “Best Male Fashion & Lifestyle Blogger”. Este o premiera pentru acest happening prezenta intre listele de nominalizati a barbatilor care activeaza in nisa de menswear.

Gala anuala Digital Divas Awards vine ca o recunoastere a muncii si a eforturilor pe care comunitatea bloggerilor de frumusete si moda le depune zi de zi. Este o celebrare a celor mai active prezente din mediul online local. Cea de-a 7-a editie Digital Divas Awards va avea loc pe 28 mai, dupa conferinta din prima parte a zilei.


Dintre toate trairile prin care am trecut din momentul aflarii vestii, cel mai mult vreau sa impartasesc bucuria ca in sfarsit exista o categoria ca aceasta! 
Nu stiu cati dintre voi stiu ca m-am apucat de blogging in 2010, iar faptul ca am inspirat cel putin 1 om sa se apuce si el de scris si facut eforturi in directia aceasta a modei si stilului personal, este mult mai valoros decat orice premiu. De aceea vreau sa felicit Digital Divas, Evensys si intreaga echipa pentru ca sustin comunitatile masculine interesate de frumos dar si oamenii astia faini alaturi de care sunt nominalizat pentru ca au crezut in ei, au crezut ca pot aduce si altceva pe o piata de consumatori si cititori net infima dar care sunt atenti la imaginea lor si vor sa se autodepaseasca!

Sunt nominalizat alaturi de Ionut Daniel Sava (Savaionut.ro), Luca Cruceanu (Lucacruceanu.ro) , Olimpiu Moldovan (Olimpiumoldovan.ro) , Cristian Sarkozi (Sarkozicristian.com), Andrei Grigorie (Andreigrigorie.com), Laszlo Nagy (Stilmasculin.ro), Ovidiu Muresanu (Ovidiumuresanu.com), Cosmin Florea (Cosmiq.ro), Eduard Enache (Zenache.ro), Virgil Godeanu (Virgilgodeanu.ro) . Pe 80% dintre ei ii cunosc personal si sper ca pe restul sa am onoarea sa ii intalnesc pe 28 Mai.

Bafta baieti si la cat mai mult “zgomot” in moda si lifestyle-ul masculin romanesc!Nu o sa va rog sa ma votati neaparat, insa o sa va cer sa va luati 4 minute pentru a vota oamenii care va plac, pe care ii urmariti si pe care ii considerati relevanti pentru un loc feed-urile voastre aglomerate.

 Puteti vota si voi favoriti pana pe 14 Mai aici:  www.vote.evensys.ro/ro/subscribe  !

Comments

comments