Emanuel Iuhas | Urban Style Journey

Monday

22

September 2014

3

COMMENTS

Dinner in the sky experience

Written by , Posted in Events, Uncategorized

dinnerinthesky1

Acum catva timp va marturiseam aici ca sunt optimist in ceea ce priveste surprizele pe care toamna le are rezervate pentru mine. Si nu a trebuit sa astept prea mult…

Marti, 2 Septembrie, un telefon primit din partea PPD Romania si Molecule F  m-a facut sa imbratisez schimbarea anotimpului mult mai convins. Era o invitatie la una dintre cele mai frumoase experiente traite vreodata: dinner in the sky. Si pentru ca invitatia sa ma incante pe deplin aflu ca maestru de ceremonii va fi insusi Chef Joseph Hadad care va gati in exclusivitate pentru noi, la 50 m in aer, in curtea Palatului Mogosoaia.

Ajuns la locatie, am mai avut parte de o surpriza: vecina de scaun avea sa fie talentata Cristina Mazilu – owner al celui mai bun blog de cooking din Romania. A fost o seara plina de emotii, experiente noi si ,mai presus de orice, adrenalina.

Meniul cu care Chef Joseph Hadad ne-a incantat a fost desigur o explozie de senzatii pentru papilele noastre gustative, iar Acqua San Pellegrino a fost principalul complice in ceea ce priveste diversitatea gusturilor. San Pellegrino a avut inainte de toate rol de cleaner al papilelor gustative pentru ca nu cumva vreo aroma sa o inhibe pe cealalta.

Apropo de San Pellegrino: stiati ca apa minerala ajunge la suprafata dupa 30 de ani de ruta printre stanci, timp in care este imbogatita printr-un proces natural cu 14 minerale, incluzand cantitatea de calciu si magneziu esentiale? Incepand cu anul 1899 (cand a luat fiinta) S. Pellegrino a reusit sa fie prezenta pe mesele celor mai importante restaurante in mai bine de 120 de tari, distribuind peste 650 de milionae de sticle.

P.S: Am avut parte pana si de un mini-performance de vioara. La 50 m in aer. Ce putea fi mai grozav de-atat?

dinnerinthesky dinnerinthesky2 dinnerinthesky3 dinnerinthesky4 dinnerinthesky6 dinnerinthesky7 dinnerinthesky8

© Dinner in the sky Romania

Comments

comments

3 Comments

  1. John