Emanuel Iuhas | Urban Style Journey

Monday

21

August 2017

0

COMMENTS

#domnulIUHAS’ healthy lifestyle

Written by , Posted in Healthy Lifestyle

 

Dupa cum bine stiti, am facut un statement pentru o viata activa si sanatoasa inca de anul trecut cand m-am apucat de sala odata cu lansarea proiectului #LetsGoYou al prietenilor de la World Class Romania.

Anul acesta una dintre rezolutii a fost legata de aceasta parte a vietii mele. Mi-am propus sa ajung in cea mai buna forma fizica de pana acum si sa am mai multa grija la tot ce tine de alimentatie. Dupa trecerea primei jumatati a lui 2017 mi-am dat seama ca nu sunt tocmai unde mi-am dorit, asa ca am luat atitudine.

Sunt convins ca unele coincidente sunt menite pentru a lasa o urma puternica asupra traseului nostru,  astfel ca in feeed-ul meu de Facebook si Instagram apareau din ce in ce mai recurent postarile unui PT pe care il urmaream de ceva timp si pe care il admiram tacit pentru pasiunea si devotamentul cu care isi traieste si prezinta munca. Este vorba de Dani Grigore – pe care l-am descoperit in 2015 in revista Men’s Health. Ei bine, din schimbul de interactiuni de pe retele sociale s-a legat o amicitie misto si o dorinta acuta de a face schimbarea mult dorita sub supravegherea lui. Si de la dorinta la fapta a fost un singur pas.

Chiar daca nu il am fizic acolo, langa mine la fiecare antrenament, comunicarea si relatia cu el mi-a dovenit ca este mai aproape decat orice antrenor cu care am colaborat pana acum.  Am descoperit in sprijinul lui Dani mai mult decat sfaturile unui personal trainer, mi-a devenit prieten si asta cred ca a fost cel mai bun “remediu” in rata succesului colaborarii noastre. Care succes?

Cel care la 33 de zile de la debut arata cam asa:

– minus 10kg

– minus 10cm in talie

– minus 1 masura (si ceva la haine)

Si o forma fizica la care doar visam pana acum 1 luna.

Nu fac inca publica nicio poza de BEFORE & AFTER deoarece am cazut de-acord impreuna cu Dani, ca vom face asta atunci cand ne vom indeplini amandoi obiectivele: sa ajung la 6pack si un corp demn de copertile revistelor de fitness. Suntem constienti ca mai e mult de munca, insa “Dream BIG to achieve BIG things” , nu?

Va urma…

Comments

comments