Emanuel Iuhas | Urban Style Journey

Friday

19

April 2013

1

COMMENTS

Dragostea durează 3 luni la Universul DallesGO.

Written by , Posted in blog de moda, blog de moda masculina, cursuri after work bucuresti, cursurile dalles go, impresii cursuri dalles go

La Universul DallesGO, timpul liber are acum și mai multă savoare! Dacă vrei să îți urmezi pasiunea after work sau vrei să îți dezvolți un talent care poate deveni o carieră alege acum un curs din portofoliul DallesGO. 
După trei ani, cinci sezoane și peste 600 de cursanti, platforma de learning continuă să se dezvolte și să le rezerve cursanților o experiență din ce în ce mai interactivă și full access la cele mai creative nume din industrie, cota de popularitate a cursurilor crescând cu fiecare ediție. 
Pentru că Universul DallesGO este un mediu creativ în care tinerele talente sunt recrutate și promovate, studenții beneficiază de o reducere de 20% pentru înscrierea la cursurile din portofoliu.
Universul DallesGO a selectat pentru tine cele mai interesante cursuri în cele mai hot domenii ale momentului. Ai de ales dintr-un portofoliu de șapte cursuri interactive after work: Stilism & Tendințe în Modă (al căror module le-am absolvit) , Make-up, Hairstyling, Fotografie, Design Interior, Comunicare Online și PR. 
„În aprilie începem oficial înscrierile pentru cea de-a șasea ediție a cursurilor after work. Suntem nerăbdători să cunoaștem și să urmărim evoluția celei mai noi generații de cursanți care va face parte din comunitatea de viitori profesioniști formată la DallesGO. Experiența de la cursuri este un challenge, profesorii de top își iau în serios rolul de mentor, conținutul cursurilor este foarte actual și răspunde provocărilor de natură profesională, obiectivul nostru fiind de a ne perfecţiona în excelenţa pe care o livrăm cursanţilor în fiecare sezon. ”, declară Cristian Bănică, brand manager Universul DallesGO.

Vizualurile din noua campanie Universul DallesGO au fost realizate de unele dintre cele mai creative nume din zona industriilor creative: concept & styling – Ovidiu Buta, make-up – Diana Ionescu, photo – Ionuț Staicu. Echipa de creație a lucrat cu Monika Hederova, model de talie internațională (Yes Model). 
Cursurile presupun 12 întâlniri săptămânale care au loc după ora 18.30, fapt ce permite cursanţilor să nu îşi modifice programul cotidian, fie că e vorba de job sau de studii. 
Eu vă recomand cu toată încrederea platforma DallesGO. Este o alternativă net superioară care îți pune la dispoziție toate materialele, contactele, informațiile și ceva mai mult.
Eu unul sunt mai mult decat mulțumit de investiția făcută și de cunoștințele pe care le-am acumulat în urma cursurilor cu Ovidiu Buta.
Înscrierile se pot face până la data de 30 aprilie, de luni până vineri, între orele 11:00-19:00, la sediul Universul DallesGO de la adresa str. Ion Otetelesanu, nr. 2, et. II (zona Universitate). Cursanții care la inscriere achită integral plata cursului beneficiază de o reducere de 10%. În cazul in care te înscrii la două dintre cursurile Universul DallesGO sau împreună cu un prieten , este oferită o reducere de grup de 20%.

Tot DallesGO este și în spatele Fashion Garage-ului de mâine, așa că dacă vreți să vedeți un preview al atmosferei de la cursuri, vă învit să ne faceți o vizită și să faceți nițel smart shopping.
😉 
Și, o poză de la cursul de ieri… super-nebunii viitori stiliști: Andreea&Emanuel.

Comments

comments

1 Comment