Emanuel Iuhas | Urban Style Journey

Friday

9

August 2013

6

COMMENTS

Dress Up In ART, with Liviu Mihai.

Written by , Posted in Trends

Vă prezentaserăm aseară, pe Facebook, un preview al articolului de azi, menţionând că am avut plăcerea să particip la evenimentul de lansare a celui mai nou proiect al pictorului şi graficianului Liviu Mihai.

Ei bine, dacă la început am fost reticent în ceea ce priveşte proiectul, argumentând prejudecata “Ok, iar tricouri imprimate?” , trebuie să recunosc că a fost DITAI prejudecata. Şi asta pentru că tricourile din colecţia “Dress Up In ART” nu sunt simple tee-uri imprimate cu nişcave mâzgălituri ci cu creaţii de grafică din portofoliul celebrului artist.

Aşa se face că Liviu Mihai a creat peste 20 de tricouri, atât de damă cât şi de bărbaţi, realizând astfel un concept unic în România. Acesta îmbină într-un exercițiu creativ, grafica cu zona de fashion, fiind totodată un manifest pentru artă fără a mai fi limitat de pânză, hârtie sau de un spațiu convențional de expunere.

Ce m-a atras pe mine la aceste piese? Desigur lăsând la o parte cel mai important fapt şi anume acela că sunt lucrări de artă, calitatea materialului şi al imprimării. Demult nu m-am întâlnit cu un bumbac jersey atât de moale şi plăcut la atingere. Procedeul de imprimare a fost realiT-Shirt

Tricourile, disponibile în două variante cromatice, atât pe alb, cât și pe negru, au câte două modele de design pentru el și pentru ea, mărimile M/L. Piesele colecției “Dress UP in Art” pot fi achiziționate de la NeoGalateca, Gallery Shop asociat Galeriei Galateca și direct, prin pagina de Facebook, rețeaua urmând să se extindă și în alte puncte centrale ale capitalei.

Aaa… Mai există şi posibilitatea de a personaliza tricoul cu o grafică unicat.

Alături de talentata Ioana de la Rufles for breakfest.

Cămaşă – C&A, Jeans – Clockhouse, Curea – Bershka, Pantofi şi geantă – Zara .

Credit foto: Moire Studios.

Comments

comments

6 Comments

  1. Ada
  2. Dan
  3. Anonymous