Emanuel Iuhas | Urban Style Journey

Saturday

4

August 2012

23

COMMENTS

"E timpul romanilor" precum Adrian Oianu.

Written by , Posted in Uncategorized

Joi seara, într-un cadru tradițional (la Muzeul Țăranului Român București) Adrian Oianu și prezentat cea mai recentă colecție intitulată “E timpul românilor.” O colecție atemporală, după cum însuși maestrul a caracterizat-o, plină de isme ale portului tradițional românesc. 
În preambulul prezentării, pe ecranul din fața spectatorilor a rulat un interviu cu designer-ul român despre viață, tradiție, creație și colecția de față. Modele al căror styling și make-up a fost unul extrem de clean au defilat pe notele muzicii populare românești mixate cu efecte de house. 
Creații lejere, deconstruite, ușor minimaliste puse în valoare de detalii precum aplicații de broderie, umeri supradimensionați, fâșii de materiale în culori contrastante, imprimeuri florale și tonuri pastelate. Așa ar putea fi descrisă în câteva cuvinte experiența mea de aseară, din front-row-ul show-ului Adrian Oianu.
Mai jos aveți și câteva fotografii cu persoanele prezente la eveniment. Am uitat să vă spun că am ajuns la eveniment datorită celor de la DallesGo, aceasta fiind încă una din “lecțiile” modulului de Stilism și Tendințe susținut de Ovidiu Buta.
Cum vi se pare colecția lui Adrian? Dar lumea prezentă la eveniment?

Comments

comments

23 Comments