Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, class 'AGPressGraph\manipulator' does not have a method 'httpsCanonicalURL' in /home2/emanueliuhas/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 287

Emanuel Iuhas | Urban Style Journey

Thursday

20

April 2017

0

COMMENTS

Easy8 by World Class

Written by , Posted in Uncategorized

Pentru ca nu am mai povestit despre fitness de ceva timp, mi-am propus sa o fac in articolul de azi. Mai ales ca World Class Romania a lansat acum ceva timp programul Easy8. 😉

Noul program World Class este primul pas pentru o viata activa dedicat celor care vor sa faca o schimbare in viata lor.

Easy8 by World Class se deruleaza pe parcursul a 8 saptamani, timpul necesar unui incepator intr-ale sportului pentru a invata sa iubeasca miscarea. Cam atat mi-a luat si mie anul trecut sa ma obisnuiesc si sa ma indragostesc de sport. Va impartasisem AICI jurnalul meu de incepator in ale sportului, iar azi va marturisesc ca a fost cea mai buna alegere a anului 2016 pentru mine.

Easy8 este un program introductiv, dedicat celor care nu au mai fost la sala, dar isi doresc sa devina activi. Incepatorii se pot familiariza, mai usor si mai rapid cu antrenamentele, cu echipamentele din sala de fitness si cu clasele de group fitness. In functie de nevoile fiecaruia, Easy8 pune la dispozitia clientilor World Class doua tipuri de antrenamente de grup: 12 clase de antrenament de grup pentru incepatori sau cinci clase de antrenament de grup pentru avansati + 3 intalniri cu antrenor personal – acestea includ atat antrenamente unu la unu, cat si evaluari corporale personalizate. Programul este special conceput pentru a motiva, inspira si ajuta oamenii sa adopte mai usor un stil de viata activ.

Noile clase destinate incepatorilor urmeaza o structura care le permite acestora sa isi creasca rezistenta si sa-si imbunatateasca conditia fizica, intr-un ritm adaptat propriului corp. Cele 12 clase pentru incepatori (Aqua, Body&Mind, Body Art, Easy Dance, Fat Burn LEE, Fit Ball, Healthy Spine, Hydrorider, Port de Bras, Stretch, Yogilates si Zumba) ajuta noii membri sa isi cunoasca musculatura si ii obisnuieste cu efortul fizic. Cele cinci clase pentru avansati (Aerobic Power, BODYPUMP, C-Core, CXWORX, Pilates si Yoga) le permite membrilor cu experienta in ale efortului fizic sa treaca la nivelul urmator si ii ajuta sa-si atinga obiectivele de fitness.

De asemenea, Easy8 intampina nevoia oamenilor de a se bucura de servicii personalizate si de sustinere pas cu pas pentru imbunatatirea stilului de viata. Inspiratia si motivatia sunt la fel de importante precum miscarea. De aceea, cele trei sesiuni de evaluare si antrenamente cu antrenorul personal, vor stabili obiectivele membrilor si le va permite acestora ss lucreze eficient si corect.

Programul Easy8 are ca scop principal introducerea oamenilor in lumea sportului si a atentiei pentru un stil de viata activ si sanatos. Cuvintele care definesc World Class in acest an sunt „Fii Sanatos”. De aceea, prin intermediul acestui program, a expertizei in fitness a antrenorilor, a facilitatilor pe care le ofera, a efortului si a pasiunii pe care o dedica fiecarui membru, echipa World Class motiveaza din ce in ce mai multi romani sa raspunda mesajului lor, acela de a duce un stil de viata mai sanatos si activ.

Programul Easy8 este disponibil in toate centrele de fitness din reteaua World Class Romania. La achiziționarea oricărui abonament anual fulltime la centrele premium W si oricarui pachet Basic, Bronze, Silver, Gold sau Platinum, programul este gratuit.

Prin intermediul retelei de centre de fitness, World Class Romania ofera membrilor sai flexibilitate in alegerea locatiei pentru antrenamente: o gama larga de facilitati si servicii la cele mai inalte standarde, acces la 31 de cluburi – aproape de casa sau de birou – echipamente de ultima generatie, programe de training diversificate si traineri certificati internațional.

Mai multe detalii puteti gasi pe easy8.worldclass.ro. Mai jos va las o poza alaturi de o parte din echipa World Class Promenada care au devenit ca o familie in ultimul an – avand in vedere ca ne vedem cel putin de 5 ori pe saptamana. 😀

 

Despre World Class România

World Class Romania este lider de piata in industria de health&fitness autohtona si numara in prezent 31 de centre in toata tara si peste 50.000 de membri. Centrele de fitness World Class asigura servicii la cele mai inalte standarde, dotari de ultima generatie si programe de antrenament diversificate. World Class este partener principal LES MILLS™ cel mai mare furnizor de concepte de fitness din lume.

Pentru mai multe detalii despre World Class Romania, accesati www.worldclass.ro si www.facebook.com/worldclass.romania.

Comments

comments