Emanuel Iuhas | Urban Style Journey

Tuesday

5

April 2016

0

COMMENTS

ECCO Spring/Summer 2016 – Natural Imperfection

Written by , Posted in Events, Trends, Uncategorized

ecco 1

In urma cu exact o saptamana eram in pregatiri pentru evenimentul Ecco Primavara/Vara 2016 . Urma sa fiu co-prezentator al evenimentului Natural Imperfection alaturi de Ela Merla.

Evenimentul a avut loc in magazinul ECCO din Afi Palace Cotroceni Bucuresti, unde s-a creat o atmosfera linistita, expresiva, echilibrata si… naturala, asemenea unui parc. Impreuna cu invitatii  am spus  “Bun venit!” primaverii prin reconectarea cu natura si cu toate “imperfectiunile” ei.

Pe 30 Martie, in intreaga lume s-a sarbatorit Take a walk in the park Day! Si cum puteam celebra mai bine aceasta zi speciala decat cu pantofii ECCO, care sunt „ the finest walking shoes”? Toti cei prezenti  “s-au plimbat” alaturi de ECCO prin noua colectie a sezonului primavara/vara 2016, in timp ce s-au putut delecta cu cate o vata pe bat sau cate o limonada.

Eu am fost in charge cu includerea incaltamintei ECCO intr-o prezentare de moda inspirata de o plimbare in parc, asa ca mi-am dat silinta sa gasesc cele mai reprezentative piese C&A care sa puna in evidenta pantofii ECCO.

Ecco 9

ecco ecco 6 ecco 5 ecco 4 ecco 3 ecco 2

ECCO 7 Ecco 8

Mai multe poze de la eveniment puteti vedea AICI.

Despre ECCO

ECCO – brand de incaltaminte de renume international care combina stilul si confortul, si-a construit succesul bazandu-se pe design modern, piele de calitate si tehnologii inovative. Infiintat in 1963, ECCO este unul dintre putinii producatori mari de incaltaminte din lume care detin si controlează fiecare pas al procesului de productie si de vanzare. De asemenea, este unul dintre cei mai mari producatori de piele de inalta calitate din lume, pielea ECCO fiind folosita atat la crearea de produse de incaltaminte si accesorii proprii, cat si distribuita unor branduri de lux internationale. Astazi, produsele ECCO se vand in 87 de tari, in peste 3.300 de magazine ECCO si shop-in-shops, si peste 14.000 de alte puncte de vanzare la nivel mondial. Compania este detinuta de familie si are peste 19.000 de angajati in intreaga lume.

Comments

comments