Emanuel Iuhas | Urban Style Journey

Thursday

10

August 2017

0

COMMENTS

Emporio Armani fragrances for HIM & HER – TOGETHER STRONGER

Written by , Posted in Events, Grooming

In urma cu o saptamana am purces impreuna cu #doamnaIUHAS la super evenimentul de screening a celor 3 episoade-reclama, implicit lansare, a parfumurilor BECAUSE IT’S YOU si STRONGER WITH YOU semnate Emporio Armani.

Desi suspansul a fost destul de mare si curiozitatea si mai si, am ales ca de aceasta data sa nu google-im nimic despre pentru a ne lasa surprinsi la eveniment. Si bine am facut! De indata ce am ajuns in locatia evenimentului (teraasa Deschis Gastrobar) am inceput sa intelegem povestea din spatele celor 2 parfumuri. Impanzita de postere si accesorii de decor menite sa teas-uiasca povestea pe care urma sa o vizionam. Recunosc ca inainte de streaming-ul celor 3 filmulete de campanie am testat parfumurile si am ramas cu o amintire olfactiva geniala asociata acestora. Povestea TOGETHER STRONGER a Emporio Armani poate fi vizionata AICI si dupa cum veti putea observa, relatia dintre cei 2 protagonisti se potriveste si cu cea a familiei Iuhas. De aceea nu puteam sa lipsim de la evenimentm, banuiesc. 😀

Sa va spun despre ideea din spatele celor mai noi parfumuri Emporio Armani: totul a plecat de la ideea TOGETHER STRONGER, ca partenerii se sustin reciproc si dincolo de relatia propriu-zisa, dezvolta gusturi comune si se compenseaza reciproc. Asa sunt si parfumurile BECAUSE IT’S YOU si STRONGER WITH YOU! Broderii olfactive pentru indragostitii moderni care se pot purta individual (BECAUSE IT’S YOU pentru barbati si STRONGER WITH YOU pentru femei) insa purtate impreuna evouleaza intr-un mix de miresme de cuplu, unicate.

Cei de la Emporio Armani au speculat extrem de bine unul dintre trendurile din parfumerie la nivel mondial si anume mixologia parfumurilor care are ca scop identificarea unui miros unic realizat din combinarea a minim 2 fragrante.

STRONGER WITH YOU este o apa de toaleta care imbina note de cardamon, piper roz, salvie, violete si mosc, iar BECAUSE IT’S YOU – apa de parfum – are in compozitie acorduri de zmeura, neroli, trandafir, vanilie si mosc.

Va las cu cateva poze de la eveniment si va invit sa testati aceste parfumuri cu proxima ocazie. Promit ca nu veti regreta! 😉

SHE: CLOCKHOUSE by C&A kimono, ZARA trousers, Sinsay sandals

ME: Zenonni su Misura made-to-measure shirt, H&M trousers, ZARA belt & shioes

 

© Tiberiu Rahau

Comments

comments