Emanuel Iuhas | Urban Style Journey

Monday

27

January 2014

1

COMMENTS

Ermanno Scervino Spring/Summer 2014

Written by , Posted in Trends, Uncategorized

Ermanno_Scervino_SS2014_Campaign_Asia_Argento (7)

Asia Argento alaturi de modelul masculin Jarrod Scott sunt starurile noii campanii publicitare pentru colecția Ermanno Scervino Primavara/Vara 2014.

Sedinta foto a avut loc sub bagheta lui Francesco Carrozzini in studiourile Cinecittà din Roma. Iahtul luxos inspirat de iahtul istoric Christina aduce un plus de farmec la capitolul set-up, cadru în care Asia devine un simbol al glam-ului, inspirat de femei legendare precum Maria Callas, Jacqueline Bouvier, Grace Kelly, Elizabeth Taylor și Marilyn Monroe.

Modelul Jarrod Scott intra in jocul seductiei si complicitatii, alaturi de actrita,  intr-o calatorie initiatica catre esenta stilului Ermanno Scervino.

Ermanno_Scervino_SS2014_Campaign_Asia_Argento (1)Ermanno_Scervino_SS2014_Campaign_Asia_Argento (6)
Ermanno_Scervino_SS2014_Campaign_Asia_Argento (5)

Am facut o selectie a celor mai reprezentative look-uri din colectia de barbati si puteti observa ca se regasesc culori-vedeta ale sezonului precum placid-blue, purple-haze sau comfrey . Silueta pe care a mizat Ermanno Scervino este una lejera, tailored-fit si extrem masculina.

Pentru colectia S/S 2014, designerul si-a gasit inspiratie in figurile iconice din diferite epoci, de la Marcello Mastroianni, JFK și Barack Obama si pana la Mick Jagger, Marlon Brando, James Dean si Steve McQueen. Denimul este elementul cheie al colecției, fiind disponibil intr-o varietate de nuanțe si finisaje. Il regăsim în colectia de jachete sau lacuit cu un finisaj inovativ care ii păstrează totusi esenta denim-ului clasic.

Accesoriile must-have sunt pantofii Derby si Oxford din denim lacuit dar si esarfele macrame supradimensionate.

ermanno-scervino-mens-spring-summer-2014-mfw1 ermanno-scervino-mens-spring-summer-2014-mfw5 ermanno-scervino-mens-spring-summer-2014-mfw9 ermanno-scervino-mens-spring-summer-2014-mfw13 ermanno-scervino-mens-spring-summer-2014-mfw20 ermanno-scervino-mens-spring-summer-2014-mfw28 ermanno-scervino-mens-spring-summer-2014-mfw29 ermanno-scervino-mens-spring-summer-2014-mfw35 ermanno-scervino-mens-spring-summer-2014-mfw41

© Courtesy of ERMANNO SCERVINO Romania.

FOLLOW ME on:

FACEBOOK BADGE

Instagram

TWltter

Comments

comments

1 Comment

  1. Elena