Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, class 'AGPressGraph\manipulator' does not have a method 'httpsCanonicalURL' in /home2/emanueliuhas/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 287

Emanuel Iuhas | Urban Style Journey

Thursday

15

October 2015

4

COMMENTS

Fall streetstyle

Written by , Posted in Looks

1

Apreciez (si am apreciat intotdeauna) persoanele care stiu sa faca suprapuneri pe timp de toamna/iarna.

Veti spune ca trebuie sa ai un simt estetic destul de dezvoltat, pe care sa il cultivi constant si sa te inspiri de pe podiumurile de moda pentru a invata aceasta tehnica, insa nu neaparat. Multora le vine extrem de natural sa “potriveasca” o haina peste un sacou, vesta si camasa, fara sa para prea studiat sau aranjat. Sau la fel de usor asorteaza o esarfa cu un palton, cardigan, pulover sau cravata. E acel element nonsalant din personalitatea si stilul fiecarui individ, pe care nu prea il poti invata sau “cumpara” . Daca nu emani naturalete atunci cand porti o astfel de tinuta, se va vedea tot procesul si efortul depus si vei cadea in extrema cealalta. Vorba domnului Buta #youcantfakethestyle .

Chiar daca nu sunt un maestru in arta suprapunerilor (mai ales in sezonul rece) , stiu sa accesorizez o tinuta, am simtul esteticului bine dezvoltat si sunt mereu cu ochii in 4 (stiu, am 4 si in poza) sa ma inspir de la cei cu care interactionez in online sau offline.

Acestea fiind spuse, tadadada: my favourite outfit pentru aceasta toamna. Aaa… si noua mea frizura. V-am zis ca mi-a tuns Mihai mai bine de jumatate din podoaba capilara?

23465ZARA coat, Marks & Spencer cardigan,

C&A scarf, t-shirt, jeans, runners & bag, Oxette watch

© Fabian Tatomirescu

 

Comments

comments

4 Comments

    • Emanuel Iuhas