Emanuel Iuhas | Urban Style Journey

Monday

23

June 2014

9

COMMENTS

Farmer boy

Written by , Posted in Looks, Uncategorized

DSC_0425

Daca acum cateva sezoane, salopeta din denim, mi se parea cea mai potrivita optiune pentru un pici prescolar, nicidecum pentru un barbat in toata firea, moda mi-a demonstrat inca o data ca dincolo de trenduri si refuzuri intotdeauna subconstientul alege pentru noi. Si de cele mai multe ori alege bine…

Am facut obiect de desire din salopeta de jeans la inceputul acestui sezon cand am intalnit-o in magazinele mari ale retailerilor de imbracaminte, iar blogurile de streetstyle nu mai conteneau sa le focuseze in articolele lor.

Recunosc ca atunci cand am probat pentru prima data aceasta salopeta am avut un flashback , o senzatie de deja vu care m-a tepelortat parca cu vreo 20 de ani in urma cand aceasta piesa vestimentara era printre principalele item-uri cu care mama ma imbraca pentru gradinita.

Am pus pe lista de cadouri pentru aniversarea mea acest articol vestimentar, iar scumpa mea sotie mi-a satisfacut moftul. Insa, dincolo de moftul detinerii unei salopete este versatilitatea si confortul pe care aceasta ti-l confera: este cool, este artsy, neconventionala si totusi atat de clasica.

Tinand cont ca am primit-o acum 14 zile si deja am purtat-o de 6 ori, da. Am facut o pasiune pentru ea.  😀

DSC_0429 - Copy DSC_0433 - Copy DSC_0441 - Copy DSC_0446 - Copy DSC_0450 - CopyC&A shirt & overall, IL PASSO shoes

© Marius Valentin @ Casa Vlasia

Comments

comments

9 Comments

    • Emanuel Iuhas
  1. Yan
  2. Sorin Mihai