Emanuel Iuhas | Urban Style Journey

Thursday

10

May 2012

3

COMMENTS

Fashion books: C4US.

Written by , Posted in c4us, creative for us, publicatii arta romania, reviste moda romanesti

“C4US s-a născut firesc, ca o necesitate, precum un organism viu, în momentul și la timpul corect, cu și pentru oameni care cred în ideea că România are o șansă în contextul european dar și internațional, pariind în primul rând pe creativitate și inovație, pe excelență și performanță. C4US este un spațiu deschis și relaxat unde mesajele articulate, bine susținute estetic, comfirmate și competitive se aud alături de vocile tinere, ambițioase, cu potențial pentru un viitor mai apropiat. C4US explorează idei și personalități creative, vizibile sau mai puțin vizibile, din domenii dintre cele mai diverse (Arte Plastice, Dans, Literatură, Modă, Design, Arhitectură, Muzică etc.) în ideea că inovația și creativitatea omului contemporan este surprinzătoare ca formă și loc de manifestare. (…) “

De mult nu mi-a fost dat să citesc un astfel de prolog al unei reviste…C4US (Creative for us) este mai mult decât o revistă, este artă adevărată tipărită pe hârtie de calitate de către oameni de calibru.

Revista s-a lansat și ca dovadă că România are oameni talentați, cu potențial de lideri chiar și pe plan mondial. 

Vă invit să vă delectați cu o lectură de calitate, cu o revistă care vă va cuceri de la primul număr.

Mai multe informații despre această publicație găsiți pe site-ul revistei ( www.c4us.ro ) sau pe pagina ei de Facebook. 

P.S: “Am inclus această postare în rubrica Fashion books pentru că din punctul meu de vedere fluxul informațional și calitatea scrierilor din C4US depășesc de departe multe dintre cărțile contemporane.”

Comments

comments

3 Comments